HepBeH_XaMcTep написа:Колкото по-убаво возило имаш... толкова повече се замисляш преди извършването на действия, които евентуално могат да съсипят нещо по него..
hitar_potter написа:направи го PNG с прозрачен фон, или GIF с прозрачен фон
PtD написа:HepBeH_XaMcTep написа:Колкото по-убаво возило имаш... толкова повече се замисляш преди извършването на действия, които евентуално могат да съсипят нещо по него..
Абе пикал съм на хардуера. Щом моята безопасност е гарантирана, колелото ако ще валяк да го гази:agree:
PtD написа:HepBeH_XaMcTep написа:Колкото по-убаво возило имаш... толкова повече се замисляш преди извършването на действия, които евентуално могат да съсипят нещо по него..
Абе пикал съм на хардуера. Щом моята безопасност е гарантирана, колелото ако ще валяк да го гази:agree:
Admin написа:@HepBeH_XaMcTep
Ако ще трябва да мисля дали ще му стане нещо на скъпия хардуер, по-добре да не давам пари за него!
HepBeH_XaMcTep написа:Аз виждам само 1 лоша страна... парите май ги прежалих вече - тоя спорт е бездънна яма!
Колкото по-убаво возило имаш... толкова повече се замисляш преди извършването на действия, които евентуално могат да съсипят нещо по него..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 354 госта