Dravceto написа:Сетих се да... (:
Утре го дават да не вали може да отскокнем до парка малко да се пораздвижим
VALKS написа:Dravceto написа:Сетих се да... (:
СъгласенА иначе, Спаске
, рампата на широкото място и малкото виражче в началото
Jabsco написа:VALKS написа:Dravceto написа:Сетих се да... (:
СъгласенА иначе, Спаске
Ако пипнете началото на пътеката и сложите вираж на първия завой(ако за тва говориш де) ще й убиеш цялата романтика.Началото на пътеката е перфектно.Тоя завой няма да е интересн с вираж.
LamqtaSpaska написа:ама дайте твърдо да се разберем нещо, не пак да си ходя сам да карам![]()
иначе за вираж в началото на пътеката и съм за и против...
1-ще позволи да завиваш с мн по висока скорост![]()
2-в началото е, вижда се доста и ще привлича ненужно внимание
Dravceto написа:Jabsco написа:VALKS написа:Dravceto написа:Сетих се да... (:
СъгласенА иначе, Спаске
Ако пипнете началото на пътеката и сложите вираж на първия завой(ако за тва говориш де) ще й убиеш цялата романтика.Началото на пътеката е перфектно.Тоя завой няма да е интересн с вираж.
Напълно съм съгласен с теб.... преди много време явор и другите искаха да слагат там виражи едвам съм ги убедил да не го правят. Просто както казваш ти пътеката ще стане супер елементарна
VALKS написа:Тоест да си остане главната, но да се направят отделни пътечки, които накрая ще се включват някъде пак в главната?
Според мен това е добра идея
Dravceto написа:VALKS написа:Тоест да си остане главната, но да се направят отделни пътечки, които накрая ще се включват някъде пак в главната?
Според мен това е добра идея
Точно това има Любчо в предвид.... ще направим и една която ще води към шора. Ще се направи и тая седмица едно подобрение на шора... от върха му ще се направи пак дървена рампа която ще бъде свързана с попивката и дори и тези които се на толко напреднали ще могат да го метат
Dravceto написа:Айде утре да се поразходим из парка да направим попивката на скокчето ...
georgi_kirilov написа:Аз съм за това .... Аз живея в квартала за това не ми е много проблем да карам там.Бай дъ уей там караме много често... аз съм със червен Спринт Аполоможе пак да се засечем скайпа ми е motocross_maniac
Dravceto написа:Радвам се ти харесва![]()
Момци казвайте ква ще е срещата за днес
ShadowConspiracy написа:Скокчетата са много арни. Момци, идвам ви на гости утре или другиден.Онзи ден минах от там и адски ми се прииска да ги изпробвам :/
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта