axelmax написа:дам баш така си стана,ама е малко стрнно да неможеш да поправиш грешката
Greg Minaar написа:axelmax написа:дам баш така си стана,ама е малко стрнно да неможеш да поправиш грешката
Можеш,аз моите ги ги поправихТам,където се регистрираш си вкарваш мейла и ти излиза
ochmi написа:DH трасето ще е същото като това от Open Cup миналата годинаА относно 2-те нови трасета - няма да са включени в състезанието,засега са нещо като за тренировка
stroker написа:ochmi написа:DH трасето ще е същото като това от Open Cup миналата годинаА относно 2-те нови трасета - няма да са включени в състезанието,засега са нещо като за тренировка
Ще може ли да се кара по тези трасета от зрители несъстезаващи се в дисцплината спускане?Доколкото прочетох по състезателното трасе ще се кара само от участници в състезанието,но за тези две нови трасета как седи въпросът?
Аз... може би... ако не се освободя за Събота (а и да се освободя) ще се разходя да позяпам в Петък.YMKASHY написа:Кой ще пътува в петак сутринта с влака?!?? ако има някой,среща 5:50АМ на перона!!!!!!
Editor написа:И аз имам едно въпросче.Задължително ли е да имаш броня за тяло за да участваш?Мисълта ми е дали може да се участва само с каска и наколенки?
CRAZY RIDER написа:Editor написа:И аз имам едно въпросче.Задължително ли е да имаш броня за тяло за да участваш?Мисълта ми е дали може да се участва само с каска и наколенки?
Май няма проблем....
Миналата година имаше хора дето караха без броня.
Krismars написа:Спешен въпрос. Медицинско трябва ли ми. Смисал онова дето се ходи по всички кабинети, или само бележка, кояо даа личния лекар, че сме здрави???
Krismars написа:Перди малко звънях в Шимбала, след 123465 часа ми дадоха някакъв чове, който явно беше от организаторите и каза, че ми трябвало само да си платя таксата и застраховка, медицинското не било задължително.
Youngblood написа:@Editor
Ша ма прощаваш за скромното непрофесионално мнение...но помисли и за родителите си все пак преди да го направиш това. Трябва ти един лек дъждец да валне и на скалите (особено първите) ще захвърчат черва.
Do not do it!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта