Колелото е следното:

Моето е малко по-различно (в цветово отношение) - ето и снимка (уникално високо качество

Разбира се на снимката за какво става въпрос.. само жълтото трябва да се покрие с черно. Всичко друго по колелото си е черно, както трябва.
did написа:не се занимавай с глупости!
тая рамка се пребоядисва само по един начин - хвърля се на боклука и се купува нова, истинска MTB рамка, без пружини, в подходащия цвят.
Аполон е 100ина кинта и ще ти върши хубава работаDoCD написа:did написа:не се занимавай с глупости!
тая рамка се пребоядисва само по един начин - хвърля се на боклука и се купува нова, истинска MTB рамка, без пружини, в подходащия цвят.
В момента нямам средства за нова рамка.. И това ще дойде, сега ми трябва някакво решение за боята, че т'ва жълто ми бърка в нервите от всякъде![]()
ПС. Като стана дума за рамки.. колко пари вървят да знам колко да събирам ?
hitar_potter написа:Аполон е 100ина кинта и ще ти върши хубава работаDoCD написа:did написа:не се занимавай с глупости!
В момента нямам средства за нова рамка.. И това ще дойде, сега ми трябва някакво решение за боята, че т'ва жълто ми бърка в нервите от всякъде![]()
ПС. Като стана дума за рамки.. колко пари вървят да знам колко да събирам ?
borislav написа:За това колело единствено бих ти препоръчал следното:
1. Сваляш всички чаркове
2. Сваляш лакът на боята със водна шкурка 400 минимум
3. Купуваш евтин спрей за 8 лв.
4. Пръскаш
5. Сглобяваш
Просто за това колело не си заслужава повече
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта