inkozi написа:... Простака няма първата възможност... "
kotka12 написа:inkozi написа:... Простака няма първата възможност... "
тук се членува
с ГОЛЯМ член
MaN1aK написа:Какво да се прави някои хора май не се ходили на училище честичко...
M1010X написа:Всъщност има много такива теми; имаше преди 1-2-3 години и много мнения в разни теми, свързани с този проблем. Аз лично резултат почти не видях и затова спрях да им обръщам внимание (а ми беше доста трудно да го постигна, повярвай ми)... Инерцията на масата е прекалено голяма, а плоскостта прекалено наклонена, за да се постигне някакъв дълготраен резултат.
П.П. BTW, има даже и точка в правилата на форума, че постове, написани очевидно неграмотно, ще зачезват. Нямам наблюдения дали се прави в последните няколко месеца, но поне се преборихме преди време с писането на кирилица (т.е. постигнахме задължително писане на кирилица)
gatof написа:M1010X написа:Всъщност има много такива теми; имаше преди 1-2-3 години и много мнения в разни теми, свързани с този проблем. Аз лично резултат почти не видях и затова спрях да им обръщам внимание (а ми беше доста трудно да го постигна, повярвай ми)... Инерцията на масата е прекалено голяма, а плоскостта прекалено наклонена, за да се постигне някакъв дълготраен резултат.
П.П. BTW, има даже и точка в правилата на форума, че постове, написани очевидно неграмотно, ще зачезват. Нямам наблюдения дали се прави в последните няколко месеца, но поне се преборихме преди време с писането на кирилица (т.е. постигнахме задължително писане на кирилица)
Ou Yeah!!! трият се неграмотно написаните но предимно се трият неудобните постове... неудобни за кого незнам щото не познавам хората във форума но е факт че постове изчезват и без да са написани неграмотно и без да са очевидно насочени против някой. просто прекалено много хора имат правото да трият а се оказва че неграмотноста си остава факт навсякъде! ако някой си мисли че ще научи тая маса във форума които са незнам си колко хиляди да пишат правилно жестоко се лъже. Admin има подпис който доста ясно определя цялата тази ситуация. тази тема е един популизъм и нищо повече!!! На Здраве!
едит: половината грамотно пишещи тук на улицата са неузнаваемо грамотни! страх ме е да предполойа по голям процент щото може да се окажа прав... София , копеле!
gatof написа:просто прекалено много хора имат правото да трият
MIRO A написа:kotka12 написа:
тук се членува
с ГОЛЯМ член
с пълен член, не голям
kotka12 написа:MIRO A написа:kotka12 написа:
тук се членува
с ГОЛЯМ член
с пълен член, не голям
баш ГОЛЯМ си е
Няма значение как се нарича, важното е как се използва.MIRO A написа:на това му се вика пълен и кратък член!
MIRO A написа:По някаква случайност още имам Български Език като предмет в училище
kotka12 написа:MIRO A написа:По някаква случайност още имам Български Език като предмет в училище
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1% ... 0%B8%D1%8F
Напълно съм съгласен с теб "bikerider", спомням си и ти като мен обичаш с рогата да ги боцнеш първо, пък каквото сабя покаже, и какъв е резултата или смяна на подхода или тотален "ignore" което според мен е по добре от колкото влизане с рогата и бълване на глупости, но е и истина прекалената насоченост към любими субекти пребиваващи във форума.
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта