Някои има ли некво обяснение защо по време на ски сезона качването на велосипедист + колело беше 6лв,а сега през лятото когато има само туристи и колездачи които са основните потребители на Симеоновския лифт качването е 8лв + 4лв за колело?

Другото безумно нещо е че няма карта за велосипедисти

Явно цецко си мисли за зимната олимпиада и си ни слага нас на к...
Дано некои от тея малоумници се сети че може да се изкарват и пари от велосипедистите при това целогодишно.Вярно е че не сме кои знае колко,но все пак ни има като фактор .
От една друга тема мненията и докадките са че драгалево ще го бъде и тая година и явно там ще се кара като разбира се не е проблем да се ползват и пътеките от Алеко надолу,но докога ще го има и него?Баси при 12лв качване и 3-4 спускания вече да си дера рамката на Драгалевския ми се вижда ееебасси якото

Единствено в списанието байкпорн съм срещал че има въобще някакви проекти за развитие на Витоша и за МТБ-то,но другаде не съм срещал

Принципно съм и запален скиор и имам раздвояване на мнението ми за разрушаването на една планина от съоражения и писти(както е банско например) от една страна и запазването на природата непокътната от друга.