Reactor написа:Мизля че не мозе и не е зелателно
kotka12 написа:със сигурност няма проблем да се направи
go-one написа:каде могат да ми я преработиат?
bikerider написа:Все още не е ясно каква е вилката
Опа, приеми искрените ми извиненияgo-one написа:aз сам унгарец и балгарски малко ми труден.ако в балгариа има маистор или сервиз кадето пневматицна вилка мозе да се направи на прузинна молиа казете ми.ако не мозете не ми се подиграваите,балгарски не много лесен,аз пита за 3 пати един елементарен вапрос.
Вилката написа:БАС освен групичка от 3 магазина е и сервиз. В който и от магазините им да кажеш "търся сервиза", ще те заведат при момчетата
go-one написа:казете ми последно каде да занеса схибаната пневматична вилка да ми я ремонтират? и изобсто вазмозно ли е в БГ ? или като ходиа в Германиа да си я зема там поне нема,нема
go-one написа:казете ми последно каде да занеса схибаната пневматична вилка да ми я ремонтират? и изобсто вазмозно ли е в БГ ? или като ходиа в Германиа да си я зема там поне нема,нема
go-one написа:булгари казват иди при каиматакои е каимата ? как да се сварза с този мистериозен човек?
- бул. Христо Смирненски No.74 (Иван - 0887/613438) - байкове Scott; компоненти AVID, FSA, RaceFace
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта