Верно ли??То и темата уж е за любовта ама виж какви профански изказвания има 90%.gurga4a написа:любовта при повечето хора стана демоде за съжаление
Momchil написа:Абе не съм ного съгласен .. щото моята си ме убича не затова че имам пари .. не затова че съм добър и т.н ! важното е просто да си допадате и да се харесвате.Тука отварям една голяма скоба ( парите са важни само дотолкова доколкото да можеш да си живееш живота спокоино и да не идват през "5 мин" на вратата ти и да те питат кога ще им връщаш мангизите които си им взел назаем
bluskanie написа:Momchil написа:Абе не съм ного съгласен .. щото моята си ме убича не затова че имам пари .. не затова че съм добър и т.н ! важното е просто да си допадате и да се харесвате.Тука отварям една голяма скоба ( парите са важни само дотолкова доколкото да можеш да си живееш живота спокоино и да не идват през "5 мин" на вратата ти и да те питат кога ще им връщаш мангизите които си им взел назаем
На колко години си? Ако си пид 22-23 - ясно
Разбира се, че жената гледа на мъжа, като на бизнес инвестиция, от която НЕ ИСКА да загуби. Само заради едната любов, нема да си сложи главата в торбата, ако "половинката" не е перспективен, здрав, да не пие, да не пуши и ако може да язди нещо бело (бел мерцедес, да я песледва...)
обичам да ме гушат и да е с голями черни очи,с дълги ръце и пръсти.
bluskanie написа:Разбира се, че жената гледа на мъжа, като на бизнес инвестиция, от която НЕ ИСКА да загуби.
bluskanie написа:Влюбен съм...... ебати якото![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bikerider написа:bluskanie написа:Разбира се, че жената гледа на мъжа, като на бизнес инвестиция, от която НЕ ИСКА да загуби.
На колко години си? Ако си под 30 - ясно
bluskanie написа:Е да... има един момент, в който почваш да гониш влаци![]()
bluskanie написа:bikerider написа:bluskanie написа:Разбира се, че жената гледа на мъжа, като на бизнес инвестиция, от която НЕ ИСКА да загуби.
На колко години си? Ако си под 30 - ясно
Е да... има един момент, в който почваш да гониш влаци![]()
PtD написа:а може да има и 150 пътници без билет...
did написа:bluskanie написа:Е да... има един момент, в който почваш да гониш влаци![]()
в тва да гониш влаци няма нищо лошо!
щом влаците не те гонят - сФиркай си и живей шаасливу!
PtD написа:@bikerider Хммм... човек никога не знае, дали влакът на който се вози, няма да дерайлира скоро... или пък дали не са прикачили вагона му на локомотив в обратната посока... а може да има и 150 пътници без билет...
tweety написа:и аз започвам да се влюбвам,наистина е страхотно![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта