An Alien Hoopajupe написа:Бати тъпото мазе дет са снимали нищо не се вижда
Ама ти какво желаеш да видиш (зайче) на мен много ми допада ако искаш да видиш колелата даваш на "build kit"An Alien Hoopajupe написа:Бати тъпото мазе дет са снимали нищо не се вижда
niggadick написа:А според вас защо НТ1 / 2 и не само те са с 50 лв отгоре според вас това е защото са най-новия модел и след 1 година ще паднат или просто има завишаване
VALKS написа:Иначе можеха да го направят мааалко по светъл
Antares написа:Прави ми впечатление обаче, че за допустим ход на вилката на ht2 са писали 130, а доколкото си спомням, май преди беше 120.
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
otka4al4o написа:Antares написа:Прави ми впечатление обаче, че за допустим ход на вилката на ht2 са писали 130, а доколкото си спомням, май преди беше 120.
На старите НТ2 допустимия ход на вилката е 140мм, а преди 1 седмица ходих до БАС да питам за новата рамка казаха ми че е идентична със старата и отново допустимия ход е 140мм с еднокоронна вилка.
Krismars написа::offtopic: Какво стана с Рам 4130, в райд спот пишеше, че ще е наличен на 01.05.08, сега сме 12-ти. Нищо?
XEK написа:Krismars написа::offtopic: Какво стана с Рам 4130, в райд спот пишеше, че ще е наличен на 01.05.08, сега сме 12-ти. Нищо?
аз питаш райд спорт и уандистрибюшън кога ще има новите ББ7 те ми казаха след 2-3 седмици - вече мина месец и половине - нема нищо :bawling:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта