Tema otvorena za ''vajni@ vaprosi okolo sastezanieto na koeto mislite eventolano da prisystvate.

did написа:ima li na finala toaletna?
bobiracing059 написа:did написа:ima li na finala toaletna?
Имаше на миналият Сопот едни тоалетни ( от пластмаса) в които беше над 40градуса и като се застоиш повече от 10 секунди трудно дишаш камоли ако вършиш други по продължителни работи![]()
novak_vip написа:да питам нещо .... то няма нищо общо с темата ама .... ИЗОБЩО правят ли се състезания по нещо различно от траял в северна БГ ???
CRAZY RIDER написа:Видяхте ли времето какво го дават и трите дена...
SpoileR написа:CRAZY RIDER написа:Видяхте ли времето какво го дават и трите дена...
Вятър и градушка!
SpoileR написа:CRAZY RIDER написа:Видяхте ли времето какво го дават и трите дена...
Вятър и градушка!
ochmi написа:Декларацията от родилите,от миналото състезание ще важи ли и за това ?
did написа:мисля в неделя да нося торбички с гипс, да отворя една сергия на финала и да продавам.
да знаете, че няма нужда вие да си носите - гипса е от мене!
вода също ще има безплатно!
skiman написа:did написа:мисля в неделя да нося торбички с гипс, да отворя една сергия на финала и да продавам.
да знаете, че няма нужда вие да си носите - гипса е от мене!
вода също ще има безплатно!
Теко от РАМ байкс, сутринтта натовари 4-5 резервни каски. Беше приготвил и една тесла ...за всеки случай, а при повторното ми появяване там, точеше веригата на един моторен трион
..........та, ако гипса не помогне
да знаеш, кой да търсиш.
![]()
Alpina написа:Кашкаваааааал
BulgariaNadVsi4ko! написа:Супер скука няма вече кой да ми лепи минусите![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта