с какъв си а немам ядове с УБУНТУ кажи къв е проблема може да се намери решениеbobi124 написа:Предпочитам Линукс... но нещо не мога да се преборя с звука.... и с VPN -a ... и с филмите.... затва съм на Xp SP2.
bobi124 написа:Пробвал съм разни не помня вече просто не се интересувам толкова, .
Nightbringer написа:Те у нас няма как да минат на проверка
PtD написа:Нима? Една бърза проверка по IP, предаване на IP-то с анонимен сигнал "където трябва", малко натиск върху провайдера и... чук-чук на вратата.
PtD написа:Интернет не гарантира толкова анонимност, колкото ни се ще.
http://www.ubuntu.com/ може да си свалиш и да си го запишеш има и БГ сайтове ако ти е по бавна машинката например 700-1000 мхц пробвай с 7.04 и да го ЪП до 7.10 и после вече до 8.о4 аз така правя но тръгвам от 6.10 защото съм с 700мхц и като му сложа 7.10 ми тръгва с грешки погледни и дали е за архитектурата на компа ти /386/586/ и тва е важно успех ти желая а линукса ми изкара звук на ТВ тунер дето не вадеше звук с ВИРУСА хехехехе стискам ти палциbobi124 написа:Пробвал съм разни не помня вече просто не се интересувам толкова, а я дай линкче към страницата да си поръчам дискове с Убунту че аз рових и не можах да ги намеря нещо.
inkozi написа:PtD написа:Нима? Една бърза проверка по IP, предаване на IP-то с анонимен сигнал "където трябва", малко натиск върху провайдера и... чук-чук на вратата.
А тази цялата операция колко пари ще струва? Време, телефони, коли, хора, камери, съд, ала бала, справки ммм. За обикновен win дришльо, никой няма да си мръдне пръста и/или да изхарчи пари за да хванат на бай смешния внука с пиратско XP. Само за показни акции стават тея далавери...
Според мен game, интернeт хост и net рекламните компании, дори имат печалба от повече PCта online ... А дали ще са с лицензирани ОС... Найш ли колко им дреме...
Alpina написа:И е една от най-незащитените програми за RD.
PtD написа:bluskanie, да не отваряме кутията на Пандора, щото има да си пишем още 2-3 години по тематаПо-леко със смелите и безотговорни изказвания
vladimir.dzhuvinov написа:Дид, за отдалечена работа в/у Win ползвам VNC. През локална мрежа работи без чувствително забавяне. Понякога има проблеми с опресняването на по-натруфените GUI елементи със спец. ефекти, но това по-принцип не затруднява работата.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта