maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
x3mbiker написа:Гледайте са понейе не съм карал мн от одашна и ми се кара супяер чко обаюе утре и др ден ще бъда на шилата и изкам понеделника да се събереме и да напрашиме некша чка разходка. Юакам предловенич
x3mbiker написа:Гледайте са понейе не съм карал мн от одашна и ми се кара супяер чко обаюе утре и др ден ще бъда на шилата и изкам понеделника да се събереме и да напрашиме некша чка разходка. Юакам предловенич
Dravceto написа:ОК....
Сега за всички които мислят утре да карат.... Аз и Явор сме на Витоша тъй че ако може да не званите на ГСМ щото ще карам.... А за неделя ще измислим нещо, може някой нов скок да дигнем
georgi_kirilov написа:Както каза вече Марто дайте да се събереме да поакраме и най-вероятно някой убав скок да дигнем , но да е достъпен за всички не само за Про-татащото и аз карам ама да ви кажа честно шубе ме е на някои скокове в парка
...Абе като се събереме ще се доуточним.Аз по принцип сам всеки ден там от 2 или 3 часа някой път сам там в 4
Dravceto написа:Ходете на Сопот па ше ви видим другата седмица на Витоша как ше "летите" надолу... само че ще си сложите некви маски с по 15 плаки така че като ви задмина и хвърчащите камъни да не ви лазкажат играта![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта