THEZOGGO написа:People = Shit написа:най-важното е че руснака пръсна KONA-та на две![]()
Верно ли?!![]()
![]()
Разкажи.
Стинки ДеЛукс

THEZOGGO написа:People = Shit написа:най-важното е че руснака пръсна KONA-та на две![]()
Верно ли?!![]()
![]()
Разкажи.
BulgariaNadVsi4ko! написа:@дид какво точно направи тоя руснак ,че да я пръсне ?
An Alien Hoopajupe написа:Urnest ти ли беше с Амоеба и двукоронна вилка.?
did написа:bobeca написа:did написа:
Стинки ДеЛукс![]()
STAB Deluxe
пичелиш плюсче за корекцията. на тия аграрни рамки не им разбирам.
а другите пичелите тва.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
SpoileR написа:SpoileR написа:Мене най-интересни ми бяха 2 неща:
1. При регистрацията нито ми искаха лична карта, нито медицинското, нито застраховката, която уж беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНА?!?!?!
2. КАК СА ДОПУСНАЛИ ВЪПРОСНОТО МОМЧЕ КОЕТО Е БИЛО БЕЗ КАСКА ИЗОБЩО ДА СЕ КАЧИ НА ЛИФТА С КОЛЕЛО?
Хм...
Интересна работа... Още никой не е коментирал?
Само аз ли смятам, че нещо не е както трябва да е?
Не за друго....просто..... примерно при тази ситуация ако съм на мястото на Калин, не бих търсил вината в момчето толкова, а на първо място в тези които са го допуснали без каска с колело да се качи на шибания лифт!:(!:
Освен ако наистина не се е качил горе екипиран и горе да е свалил каската, което е ненормално абсурдно?!?
TENDER написа:А изобщо имал ли е някаква екипировка? Чувал съм че на състезания по DH от миналите години, някои от участниците са се записвали със шлем взет на заем.
от софии до пловдива надо ехать либо на такси либо на поезде. от софии до сопота 140 км на такси это стоит 120 лев или 60 евро. такое же расстояние от софии до пловдива.
MaN1aK написа:Лудница беше определено.![]()
did написа:MaN1aK написа:Лудница беше определено.![]()
Напълно съм съгласен!
... но ... щях да съм по-доволен, ако беше не лудница, а добре организирано състезение, проведено по график, в което някой да се погрижи за информираността на публиката, състезателите и всички останали.
Състезателите бяха изнервени, публиката беше изнервена, маршалите бяха изнервени, даже АЗ бях изнервен по едно време, като се наложи да драпам за втори път по трасето за един ден...
Е, не се прави така!
BulgariaNadVsi4ko! написа:An Alien Hoopajupe написа:Urnest ти ли беше с Амоеба и двукоронна вилка.?
Определено ,не е имало много хора с двукоронни вилки...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта