BulgariaNadVsi4ko! написа:Като гледам те руснаците са ни обрали първите 3 места почти навсякъде
bobiracing059 написа:
Едит1: Ами тогава хората,на които им се кара дх и нямат средства за дх колела а са с твърдаци дай да не се пускат на състезание само защото колелата им не са както трябва
![]()
joo написа:bobiracing059 написа:
Едит1: Ами тогава хората,на които им се кара дх и нямат средства за дх колела а са с твърдаци дай да не се пускат на състезание само защото колелата им не са както трябва
![]()
И защо така мислиш???
Аз карам твърдак и то не е защото не мога да си купя full suspension байк.При твърдото колело се иска много повече умения бла бла бла... (зашо да ти обяснявам нали си про)
Но това си е твое мнение.
Neth написа:joo написа:bobiracing059 написа:
![]()
И защо така мислиш???
Аз карам твърдак и то не е защото не мога да си купя full suspension байк.При твърдото колело се иска много повече умения бла бла бла... (зашо да ти обяснявам нали си про)
Но това си е твое мнение.
Имам чувството,че боби го каза с ирония ;р
Kitolino написа:k0cTaHeB написа:
Стоянски, откъде гледахте?
Аз се настаних за малко до детската агитка, но бързо се наситих и изчезнах...
Още месец и малко и започвам да разучавам Стара планина
k0cTaHeB написа:Драги организатори,следващия път за по-голямо улеснение си задайте въпроса:
Трябва ли да събираме маршалите от гетото на Сопот?
HepBeH_XaMcTep написа:За момчетата, които участваха и финишираха с твърдаци - мога да кажа само:![]()
GECKO написа:Евалата за което, малко мъки береше и ти от дългото трасе с твърдака, но хвала, че все пак го мина с желание и кеф. Надявам се че ти хареса гористата пътека дето хванахме в събота, аз определено ще я повтарям някой път![]()
![]()
HepBeH_XaMcTep написа:За момчетата, които участваха и финишираха с твърдаци - мога да кажа само:![]()
Teodor40 написа:http://sport.plovdiv24.com/43085.html
Ебват се със спорта май...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта