School Problem

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

School Problem

Мнениеот Radostin_Ivanov » Пон Май 05, 2008 10:02 pm

Хора искам да помоля някой от тука който знае от къде мога да си дръпна програма за решаване на задачи по алгебра и ако може геометрия,да ми даде линк,много ви моля,спешно ми е....
Да си смел означава да застанеш на релсите,точно тогава когато тежко товарен влак се е запътил право към теб и ти да му извикаш "пази се,че ще те блъсна"!
Аватар
Radostin_Ivanov

Рейтинг: 1113

Мнениеот Alpina » Пон Май 05, 2008 10:03 pm

:rofl: :rofl: :rofl:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот dibo92 » Пон Май 05, 2008 10:06 pm

:nono: Който не учи,няма да сполучи! Реши си ги сам.
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

:D

Мнениеот Radostin_Ivanov » Пон Май 05, 2008 10:10 pm

Знам,че е така,но ми остава адски малко време и не мога да смогна да пиша,иначе си знам сички работи,но не мога да напиша тетрадка и половина задачи po алгебра и толкова по геометрия през тази ваканция не може без свободно време .......Знам,че тука не е мястото за тийн прабламс,но не ми се занимаа с тия регистрации там енд бисайдс евриуан ис дууинг ит.
Да си смел означава да застанеш на релсите,точно тогава когато тежко товарен влак се е запътил право към теб и ти да му извикаш "пази се,че ще те блъсна"!
Аватар
Radostin_Ivanov

Рейтинг: 1113

Мнениеот Alpina » Пон Май 05, 2008 10:12 pm

A имаш време да пишеш по форума...
Ай бегай с четиризначните теблици да решаваш и не се прави на тарикат :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Re: :D

Мнениеот did » Пон Май 05, 2008 10:14 pm

Radostin_Ivanov написа:Да си смел означава да застанеш на релсите,точно тогава когато тежко товарен влак се е запътил право към теб и ти да му извикаш "пази се,че ще те блъсна"!

Да си смел, означава когато се явиш на изпит и тежко намръщен даскал по алгебра се е запътил право към теб, ти да му извикаш "пази се,че ще те блъсна"!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот mulltex » Пон Май 05, 2008 10:15 pm

Като те мързи да решаваш задачи - напиши се собствена програмка на C да върши работата вместо теб - така хем ще знаеш материала, хем ще имаш и свободно време.

:)

Ако пък не можеш да си напишеш програмка - сядай над задачите, недей му мисли много.... Сигурен съм, че никой няма хем да ти реши задачите хем ти да поумнееш .....
Аватар
mulltex

Рейтинг: 1629

Мнениеот ddevil » Пон Май 05, 2008 10:25 pm

Маале за какво взеха да търсят помощ хората вече. Някоя граница и cos Т. са ви дали вероятно и нямaш време вече :D
Не така...надали изискват много време, накратко повече от 2-3 часа за решаването на всичко надали ще ти трябва даже и да не знаеш материала толкова добре. Сега ако минеш тънко, след това ще дойде в момент, в който ще те е яд, че не си ги решил сам ;)

Бих ти помогнал да ти ги реша, но не смятам, че наистина ще ти е от полза това, ами само ще се отпуснеш.

Успех и се стягай, в математиката е истината :D
Останалото без физиката, химията и биологията е скука ...

едит: Това с програмките си мислех, че е яко 7-ми клас за квадратните уравнения, но в крайна сметка разбрах, че е глупаво и си ги решавах по нормалния начин :D
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот SpoileR » Вто Май 06, 2008 12:01 am

Ако беше с някое KDE, сега нямаше да имаш този проблем. ;)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Re: :D

Мнениеот PtD » Вто Май 06, 2008 12:58 am

Radostin_Ivanov написа:Знам,че тука не е мястото за тийн прабламс,но не ми се занимаа с тия регистрации там енд бисайдс евриуан ис дууинг ит.

А на нас не си се занимава с тия тийнове там дето дори ги мързи да си напраат труда да питат където требе. Щрак!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Назад към Бла - Бла