Antares написа:"Милиард години до свършека на света..."
:]
Нютон го е формулирал много отдавна - На всяко действие съответства равно по сила и противоположно по посока противодействие.
Teodor40 написа:@did, ако след първото ритане посоката на гравитацията се обърне и всяка силичка приложена в/у всяко едно зарче се проектира в обрана посока, в обратен ред на времето, ако загубите от триене се добавят с техните посоки и големини по законите им на възникване, но в обратен ред, гарантирам ще се подредят
bluskanie написа:миналата седмица едни акули изядоха един човек в Сан Диего...
Neth написа:Акули са яли хора от както хора са влезли в океаните.Просто този случай е регистриран
Световната истерия бушува вече няколко години. Освен че е религия глобалното затопляне е и огромна индустрия - стотици организации с легиони от климатолози, десетки конференции, гигантски суми, изхарчени за "зелено" законодателство, за производство на биогорива...
agent_Jekov написа:биогорива...
did написа:Вместо да произвеждат храна, те садят култури, от които се прави дизел, който даже при сегашните цени на горивата е по-скъп от изкопаемите и само заради административни мерки се налага на пазара. Тъпа политика!
hlebarka написа:did написа:Вместо да произвеждат храна, те садят култури, от които се прави дизел, който даже при сегашните цени на горивата е по-скъп от изкопаемите и само заради административни мерки се налага на пазара. Тъпа политика!
Покрай пътищата има много пустеещи земи. Само администрацията ли налага какво да се сее.
TOYAGA написа:Половината oт земеделските земи у нас са пустеещи... По-добре да расте рапица, отколкото да се е*ат лалугерите.
did написа: такава е модата. тва се търси - тва садят.
Направо е печално...did написа:за да е печалившо
Аз съм ги виждал.Като малък.Ще ми се да видя пак тия площи засяти с жито.
outfaced написа:докат ние си сеем биогорива, полвината свят гладува, а другата полвина седи и гледа трепетно как цените на петрола всеки ден бележат рекорди ... те до там го докарахме с много политика, икономика и екология
V8 написа:...пицарии и заведения за бързо хранене много, "отработено" олио още по-много![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта