Общото разстояние е ~100км, кара се за удоволствие, маршрутът се отцепва от полиция. Във всяка държава се прави спирка за празненство с речи, музика, подкрепление и време за почивка.
Миналата година участваха 100+ колоездачи. Аз лично останах много доволен, започнах се с интересни хора, намерих дори време за разглеждане на Одрин с колелото. Може да се кара и с байк.
Чакам да ми се обадят от Свилеград за точния час на старта.
Темата от миналата година.
PS: За Турция е нужен задграничен паспорт, за Гърция е достатъчна лична карта.

. Бързата поръчка за международен паспорт  се изпълнява за три работни дни т.е. ако утре подадеш заявлението с актуална снимка в събота ще си го получиш. Цената е, мисля, 62 лв. Няколко люде от централна северна БГ също мислим да отидем да се повозим, ама нещо се двоумим, защото едно - метеорологичните прогнози са кофти (дъжд и студ), второ - до Свиленград имаме поне четири часа път с автомобил и трето - връщане обратно, та ще да е голямо сбръчкване. Не на последно място и спортната ни форма е под всякаква критика...... А и на 10.05.2008г. почва Джирото и голямото висене пред телевизорите.....и най-вероятно ще се разминем с мероприятието. Все пак има още време за размисъл.
 . Бързата поръчка за международен паспорт  се изпълнява за три работни дни т.е. ако утре подадеш заявлението с актуална снимка в събота ще си го получиш. Цената е, мисля, 62 лв. Няколко люде от централна северна БГ също мислим да отидем да се повозим, ама нещо се двоумим, защото едно - метеорологичните прогнози са кофти (дъжд и студ), второ - до Свиленград имаме поне четири часа път с автомобил и трето - връщане обратно, та ще да е голямо сбръчкване. Не на последно място и спортната ни форма е под всякаква критика...... А и на 10.05.2008г. почва Джирото и голямото висене пред телевизорите.....и най-вероятно ще се разминем с мероприятието. Все пак има още време за размисъл. да си вадя ЗАДГРАНИЧЕН паспорт...
 да си вадя ЗАДГРАНИЧЕН паспорт...

Чок гюзел фотографлар , бююк кеф
  Чок гюзел фотографлар , бююк кеф