честито колелото е супер дупер

sherpite написа: хората са известни, най-добрите в бранша разбира се и на теория и на практика.
MAN6 написа:във федерацията колелата се поддържат винаги в кондиция. същото важи и за личната хигиена на спонсорираните от федерацията
- отсранявайте ненужната кал и пот навреме...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вилката написа:Тия гуми отварят вида много... но затварят всички възможности на тоя байк, на практика става изключително непрактичен. Няма условия, в които да се покаже по-добре от някое колело за 1000 лв. Иначе радва окото!
Вилката написа:Тия гуми отварят вида много... но затварят всички възможности на тоя байк, на практика става изключително непрактичен. Няма условия, в които да се покаже по-добре от някое колело за 1000 лв. Иначе радва окото!
sherpite написа:Вилката написа:Тия гуми отварят вида много... но затварят всички възможности на тоя байк, на практика става изключително непрактичен. Няма условия, в които да се покаже по-добре от някое колело за 1000 лв. Иначе радва окото!
Да направим един тест ти с твоя аз с този непрактичкиния?
RAM-FR написа:sherpite написа:Вилката написа:Тия гуми отварят вида много... но затварят всички възможности на тоя байк, на практика става изключително непрактичен. Няма условия, в които да се покаже по-добре от някое колело за 1000 лв. Иначе радва окото!
Да направим един тест ти с твоя аз с този непрактичкиния?
Окееей и аз съм навит. На горе или на долу ще е посоката ?
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта