gatof написа:по въпроса за Даунхила и научаването може да покараме заедно като събера парички за такова колело.
Събирай, събирай, че като те гледам на какъв акъл си доста време ще събираш...

gatof написа:по въпроса за Даунхила и научаването може да покараме заедно като събера парички за такова колело.
Вилката написа:parapiteka написа:Но това е в гората приятелю; където си караме колелата; разхождат се баби и деца
Ти като си с колело и слагаш границата, да си откъм "законната" страна. А сега във форума на туристите може би плюят откачените колоездачи, които само фучат натам-насам. Във форума на гъбарите сигурно се оплакват, че не могат да гледат за гъби, щото само внимават да не ги натресе някой МТБ.
А във форума на бабите с внучета току виж и туристите са "незаконни" Много бързо ходят, мамицата им!
Законите гледай, приятелю, не какво на теб би ти харесало...
parapiteka написа:но все пак има и граница; която се поставя някъде
TOYAGA написа:Хм... Както много други неща, ATV-тата са проблем на тези, които нямат ATV-та.
bikerider написа:parapiteka написа:но все пак има и граница; която се поставя някъде
няма граница... такъв е матриала в България.
Edit: един невинен въпрос - оправихте ли се във Велинград със застрояването, че ATV-тата станаха Дъ Проблем?
bikerider написа:Събирай, събирай, че като те гледам на какъв акъл си доста време ще събираш...
gatof написа:от друга страна АТВ-то е доста удобен начин за придвижване ако имаш къща в забито село на гъза на географията или ако просто искаш да направиш обиколка на планините с палатка и чувал. лекичко и спокойно с по двама души на АТВ.
Вилката написа:И друго. Дереджето ни е такова, защото директно засегнатите (визирам теб), си оплакват по форумите, а не правят нищо конкретно. Виж първо къде се движат тия джаджи, какъв е статутът на местото (град/поле/гора/парк/резерват), после кой закон следи реда там (конституция, правилник, наредба, библия, закони на Нютон...), кой отговаря за спазването на правилата (кат, кмет, горския, Бойко Борисов, арменския поп...). Тогава си изгради стратегия за действие...
bikerider написа:gatof написа:от друга страна АТВ-то е доста удобен начин за придвижване ако имаш къща в забито село на гъза на географията или ако просто искаш да направиш обиколка на планините с палатка и чувал. лекичко и спокойно с по двама души на АТВ.
А! Е те тука ме изненадА. Имало и проблясъци на мисъл
Браво, продължавай все така, ще излезе нещо от тебе:agree:
gatof написа:...и тогава ще го лапат ...
parapiteka написа:Аз едно не мога да разбера защо всичко е организирано в полза на безпардонните кретени в тая държава за които няма закон и морал.
outfaced написа:...това е по скоро в резултат на липса на организация и заинтересованост
Alpina написа:Всичко опира до мислене, а това е нещо, което не можеш да контролираш колкото и да искаш.
PtD написа:В случая ще трябва да прибегнем до бухалките...
PtD написа:Alpina написа:Всичко опира до мислене, а това е нещо, което не можеш да контролираш колкото и да искаш.
В случая ще трябва да прибегнем до бухалките...
Alpina написа:PtD написа:Alpina написа:Всичко опира до мислене, а това е нещо, което не можеш да контролираш колкото и да искаш.
В случая ще трябва да прибегнем до бухалките...
Ами не знам, но до сега всеки път, когато тука съм споделял, че това е решение, винаги те ми казвали, че не е така.
Сега обратното![]()
![]()
agent_Jekov написа:АТВ-тата ме дразнят...идват лумпените
bikerider написа:agent_Jekov написа:АТВ-тата ме дразнят.Няколко пъти на една поляна при нас се събираме, идват лумпените и я изорават цялата за 10 мин.А тревата тъкмо беше поникнала.Да не говорим за стреса, който причиняват на хората и природата.В това тихо място планината само и тоз вид говеда липсват!
Последно кое те дразни - АТВ-тата или лумпените?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта