Hibernate написа:а аз как да намеря този потребител?
Hibernate написа:Е сега че съм помолил за чертежа на Фактори,засегна ли те с нещо?
EccentricMOTION написа:Мисля, че темата е изключително излишна и непрактична. Това което ще се коментира са поредните приумици на едно хлапе. Купи си рамката, вземи си вилката, карай на Витоша и ни кажи дали си спукал челото после. Ти виждал ли си 1200$ на едно място? Ако беше поне малко компетентен и проявяващ интерес към този спорт щеше да забележиш че ДХ Фактори имаше производствено с вилка с 200мм ход/Mz 888/. Нищо, нали трябва да кажем"ти пич сериозно ли, марзочи ли? лелелле фактори.... аууу..."
Ами хора, не се смейте, щото съм доста noob в тая сфера
Ами фактори, да, чух няколко отзива от приятели, че се пукали главини и глупости...лелелле фактори.... аууу..
dbt_metal написа:Миии, двуомя се между Boxxer и Monster T, ама май започвам да се накланям повече към боксер-а.... не знам, Монстъра е много тежък - 5 кила ако не се лъжа, докато боксера е лекичък - 3 кила горе-долу. Не съм сигурен в решението си още...вие каква вилка бихте ми препоръчали за рамка Facotry DH (нещо на старо естествено, не мога да дам 1000 за вилка) ?
dbt_metal написа:Йей, мерси за препоръките, хора! Най - вероятно ще си взема боксер втора ръка, то и Маниту-то е супер яко, ама 800 кинтааа....а аз искам да мина тънко...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта