ИзвънГрада написа:Изпитвате ли затруднения при изхвърляне на неусвоените отпадъци от храна след продължително каране на велосипед?
Та така - въпросът е ясен .Моля споделете личния си опит и дайте съвети за предотвратяването на такива случки.
Аз мога да кажа ,че днес ,след каране,се спекох много.
Моля отнесете се сериозно към темата!
RAM-FR написа:Пробвай нещо друго качваш се на Сопот с лифта поглеждаш на долу и в следващия момент ще осетиш как само потича по крака ти
M1010X написа:Ходи до тоалетна по голяма нужда.
Нужда от клипче?
M1010X написа:Ходи до тоалетна по голяма нужда.
Нужда от клипче?
did написа:M1010X написа:Ходи до тоалетна по голяма нужда.
Нужда от клипче?
ако иска, утре могам да му снимам клипче
Ми то "къкането" е полезно и в борбата за намаляване на теглото на байка (заедно с байкъра). Някак не върви да дадеш луди пари за карбонов стержен, спейсъри и т.н.... и накрая да не се "изкъкаш"rEsPeCT написа:Поради този проблем винаги къкай преди каране, катко правя аз
ИзвънГрада написа:Аз мога да кажа ,че днес ,след каране,се спекох много. Моля отнесете се сериозно към темата!
inkozi написа:ИзвънГрада написа:Аз мога да кажа ,че днес ,след каране,се спекох много. Моля отнесете се сериозно към темата!
Явно имаш некъв общ физиологичен проблем и си решил да го споделиш с нас. Евала.. Но ... Как да се отнесем сериозно към темата, която на разговорен език се превежда ... "Що не ми се сере, като карам колело".
parapiteka написа:Сега сериозно по темата без шеги.Понеже малко разбирам от медицина.
...запека; медицинския термин е обстипация...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта