Аз мисля да изненадам феновете като сложа нова рамка yeti 303, доста е гадна рамката ама кво пък нали трябва някой да се прецака. В последния момент може и да размисля за Santa Cruz V-10. Ще видим прецедателя какво ще реши...

Demo 9 написа:само не мога да разбера ... пред кой се доказваш..
sherpite написа:@bikerider усещам носталгия в думите ти
looooooow от къде? от америка ли ? ееееех а познаваш ли някои който ще си зима клаимберче? щото не ми трябва ама ми е интересно да знам само.sando g написа:Меко колело с Боксер.....
naso написа:looooooow от къде? от америка ли ? ееееех а познаваш ли някои който ще си зима клаимберче? щото не ми трябва ама ми е интересно да знам само.sando g написа:Меко колело с Боксер.....
меко е я ... земи един валяк и ш разберешsando g написа:naso написа:looooooow от къде? от америка ли ? ееееех а познаваш ли някои който ще си зима клаимберче? щото не ми трябва ама ми е интересно да знам само.sando g написа:Меко колело с Боксер.....
мм клаймБера меко ли е ?![]()
![]()
![]()
naso написа:чудя се дали да не си продам колелото за да си зема от онея... вейроните по 1000 коня смисъл цяла ферма ебати
RAM-FR написа:Абе тва Йети 303 не е ли още само прототип ? или вие във федерацията сте тест райдъри на големите световни марки ?
MIRO A написа:Мисля днеска да си сменя Аполона с РАМ АМ, но зависи дали ще е готово колелото и дали ще мога да си го взема.
MAN6 написа:RAM-FR написа:Абе тва Йети 303 не е ли още само прототип ? или вие във федерацията сте тест райдъри на големите световни марки ?
тихо там в ъгъла, пале...
http://www.rideon.co.uk/shop/ViewProduct.aspx?productId=257
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта