Тъжната гибел на моя златен приятел

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Мнениеот kriso123456 » Нед Май 11, 2008 9:23 pm

MaN1aK написа:Хора,а кажете ми сега тоя Салам на 70 кила ли ви прилича?
http://www.pinkbike.com/photo/1856673/

Определено тоя дебел гуцмак не е 70 кила,а е 170.И на Сопот като го видях колко кара на 4х направо се счупих да се хила и гледа се да се вре пред фотографите за да го снимат ;)
:fire: DISORDER FOREVER :fire:
Аватар
kriso123456

Рейтинг: 973

Мнениеот CYBER » Пон Май 12, 2008 9:15 pm

МОЛЯ?!?!Аз къде си видял да се вра бе?Айде карай на 4Х с изтъркани гуми за стрийт и 1 спирачка бе 'гуцмак' ;)
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот Editor » Пон Май 12, 2008 10:26 pm

sando g написа:@ Bo4co :agree: Абсолютно....кво значение имат килата?Аз като съм 72 кила кат се метна от някой кикър и кат не върна уипа , да не би да ми е паднала пишката? :crazy: :crazy:
Едит:Минуса ми беше заслужен :rofl: :rofl:

Е сори ама не се здрържах !Тея УИПОВЕ дет ги въртиш с твоя "FREERIDE ТВЪРДАК ОТ ВИСОК КЛАС" направо не си ги обяснявам.Аз съм СИГУРЕН ,че , ако си "разпънеш" вилката докрай и се метнеш от някъде и пробваш да направиш "УИП" ще останеш без чело....Па може и без патка. :(!:
Иначе нищо лично и минуса НЕ Е от мен.
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот van4o » Пон Май 12, 2008 10:32 pm

Editor написа:
sando g написа:@ Bo4co :agree: Абсолютно....кво значение имат килата?Аз като съм 72 кила кат се метна от някой кикър и кат не върна уипа , да не би да ми е паднала пишката? :crazy: :crazy:

Е сори ама не се здрържах !Тея УИПОВЕ дет ги въртиш с твоя "FREERIDE ТВЪРДАК ОТ ВИСОК КЛАС" направо не си ги обяснявам.Аз съм СИГУРЕН ,че , ако си "разпънеш" вилката докрай и се метнеш от някъде и пробваш да направиш "УИП" ще останеш без чело....Па може и без патка. :(!:

KАКЪВ Е ВЪПРОСНИЯ ВЕЛОСИПЕД И ВИЛКА ?!??!?! :popcorn: :popcorn: :popcorn:

"FREERIDE ТВЪРДАК ОТ ВИСОК КЛАС" NS Bitch ?!?!?? :dunno: :confused: :xx(: :sleeping: :idea:
Аватар
van4o

Рейтинг: 1955

Мнениеот Editor » Пон Май 12, 2008 10:46 pm

van4o написа:
Editor написа:

KАКЪВ Е ВЪПРОСНИЯ ВЕЛОСИПЕД И ВИЛКА ?!??!?! :popcorn: :popcorn: :popcorn:

"FREERIDE ТВЪРДАК ОТ ВИСОК КЛАС" NS Bitch ?!?!?? :dunno: :confused: :xx(: :sleeping: :idea:

Говорим си за DRAGOMIR C2 с PIKE.Сам така е описал колелото си в темата за продажба. :bowdown:
Аватар
Editor

Мнениеот cypher » Вто Май 13, 2008 8:05 pm

CYBER написа:@ всички тъпаци по-нагоре: Няколко пъти съм лепвал 360 еър на виражите,за съжаление имам много неуспешни опити на 270 от което по всяка вероятност съм спукал рамката,както обясних още във 2-рата си поста и не виждам причина да спорите за тва колко тежа при положение,че мен не ме е срам или нещо такова не виждам защо да ви лъжа :) И още тия дни ще кача клипче с 360 еър за да не ми се изказват някви форумни мишоци,които не са ме виждали как карам по думите на други съфорумници.

Ей кюфте аре без такива изказвания щото когато те са карали ти си се напикавал още ;)
ye yee
cypher

Рейтинг: 1175

Мнениеот CYBER » Вто Май 13, 2008 9:38 pm

И като гледам не са стигнали много по-далеч... ;)
CYBER

Мнениеот cypher » Вто Май 13, 2008 10:21 pm

копеле ти гледай са себе си някой карат с скъпи машини и още не могат да правят оли барспин а един приятел го нау4и за няма и месец така 4е и парите са проблем и то голям :nono:
ye yee
cypher

Мнениеот assgiver » Вто Май 13, 2008 10:58 pm

CYBER написа:И като гледам не са стигнали много по-далеч... ;)

:bowdown:

МОЛЯ ТЕ НАУЧИ МЕ ДА КАРАМ !
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот Editor » Сря Май 14, 2008 6:01 am

assgiver написа:

hahahaahah . :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Editor

Мнениеот gatof » Сря Май 14, 2008 8:09 am

тази тема не е никва радост нито за окото нито за други части от тялото.... незнам кво сте се напънали... :dunno:
пауър ъф нейчър!
gatof

Рейтинг: 1230

Мнениеот Highlander » Сря Май 14, 2008 8:48 am

assgiver написа:

:D :D :D :D :D Спокойно де брат ти как го гавриш тука.Това си е негов проблем какъв е.Това колко може да кара си е негов проблем.Единственото смешно,което беше да си слошиш Авид Жуси на стрийт колело.Като го питах той ми каза за да спира.Не виждам къде има толкова на НДК да се спира.Нито Пешо,нито Сашо са със спирачки и не виждам да имат особен проблем или пък Слав нищо,че е с Х. ;) :beer: .

Че пиеме по една бира вторника ;)
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот bo4co » Сря Май 14, 2008 12:02 pm

Taя спирачка му е за да спира на дъртовете. ;)
Пък за останалото време,няма нищо лошо да кара с нея. :dunno:
bo4co

Рейтинг: 1170

Мнениеот van4o » Сря Май 14, 2008 2:30 pm

cypher написа:копеле ти гледай са себе си някой карат с скъпи машини и още не могат да правят оли барспин а един приятел го нау4и за няма и месец така 4е и парите са проблем и то голям :nono:

Кой е тоз приятел ?
Аватар
van4o

Мнениеот cypher » Сря Май 14, 2008 3:41 pm

Svetlio,ако не го познаваш по-добре шшшшшшт щот секи е кара4 ма никой нищо не може
ye yee
cypher

Мнениеот Editor » Сря Май 14, 2008 3:55 pm

cypher написа:Svetlio,ако не го познаваш по-добре шшшшшшт щот секи е кара4 ма никой нищо не може

Бе ,не че нещо за карането , ама ти още незнаеш къде е "Ч"-то на клавиятурата. :dunno:
Аватар
Editor

Мнениеот An Alien Hoopajupe » Сря Май 14, 2008 4:02 pm

тюфлеци
Аватар
An Alien Hoopajupe

Рейтинг: 1263

Мнениеот van4o » Сря Май 14, 2008 4:16 pm

cypher написа:Svetlio,ако не го познаваш по-добре шшшшшшт щот секи е кара4 ма никой нищо не може

Кой Светльо е ? Ако е тоя за който си мисля , от кога Ns Capital не е "скъпа машина" ?!? :crazy: :bawling:
Аватар
van4o

Мнениеот giro » Сря Май 14, 2008 4:36 pm

Не е този за когото си мислиш ;)
Аватар
giro

Рейтинг: 1199

Мнениеот Black cat » Сря Май 14, 2008 9:31 pm

An Alien Hoopajupe написа:тюфлеци

смешник
Аватар
Black cat

Мнениеот did » Сря Май 14, 2008 9:36 pm

@пишкомерчовците:

що не си направите една тема за мерене на пишки?

ако не можете, аз ще ви направя.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот cypher » Сря Май 14, 2008 9:51 pm

Editor написа:

Бе ,не че нещо за карането , ама ти още незнаеш къде е "Ч"-то на клавиятурата. :dunno:

Абе на мен ми е ясно къде ми е ч-то,но не разбрах за кво ми го пишеш :crazy:
ye yee
cypher

Мнениеот Editor » Сря Май 14, 2008 10:00 pm

cypher написа:
Editor написа:

Абе на мен ми е ясно къде ми е ч-то,но не разбрах за кво ми го пишеш :crazy:

Причина номер 1 : Защото си "кара4" ( сам си си го написал )
Причина номер 2 : За да се обадиш отново и да мога да ти блъсна още един минус :)
Аватар
Editor

Мнениеот SpoileR » Сря Май 14, 2008 10:04 pm

Изображение

пп:
Editor написа:Причина номер 2 : За да се обадиш отново и да мога да ти блъсна още един минус :)

:lol2:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот cypher » Сря Май 14, 2008 10:46 pm

Не ме интересуват минусите ти и никъде не съм казал че аз съм карач :popcorn:
ye yee
cypher

Мнениеот assgiver » Чет Май 15, 2008 1:15 am

van4o написа:

Кой Светльо е ? Ако е тоя за който си мисля , от кога Ns Capital не е "скъпа машина" ?!? :crazy: :bawling:

А колко хора знаят че карам тфа ? Или по точно някъде да съм пускал байкчекове или квито и да е било простотии !? Изгладувал съм сия, купил съм си я и си я карам. Точка. И не става дума за мен.
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Мнениеот CYBER » Чет Май 15, 2008 8:26 am

А какъв е проблема с това,че карам скъпо колело?Събрал съм пари,купил съм си :) аз парите не ги копая,много съм се лишавал и не виждам нищо лошо в това да си влагаш парите в нещо,особено в колело ;)
CYBER

Мнениеот Highlander » Чет Май 15, 2008 8:34 am

CYBER написа:А какъв е проблема с това,че карам скъпо колело?Събрал съм пари,купил съм си :) аз парите не ги копая,много съм се лишавал и не виждам нищо лошо в това да си влагаш парите в нещо,особено в колело ;)

Няма нищо лошо в това,но да има смисъл в това.Примерно за спирачката съм съгласен с bo4ko ама върши работа и една от 50лв както и ballbearing5,7 а не някаква хидравлика.Абе всеки си преценява.Аз лично съм с челюсти за 40лв и ми вършат за задна повече от прекрастна работа.Незнам,но един твърд NS щеше да ти върши перфектна работа.Иначе жалко за колелото не беше хич лошо,но случило се.Надявам се сега да сглобиш нещо хубаво.

П.П.Ако не си сглобил де.
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Мнениеот CYBER » Чет Май 15, 2008 8:38 am

Highlander написа:
CYBER написа:А какъв е проблема с това,че карам скъпо колело?Събрал съм пари,купил съм си :) аз парите не ги копая,много съм се лишавал и не виждам нищо лошо в това да си влагаш парите в нещо,особено в колело ;)

Няма нищо лошо в това,но да има смисъл в това.Примерно за спирачката съм съгласен с bo4ko ама върши работа и една от 50лв както и ballbearing5,7 а не някаква хидравлика.Абе всеки си преценява.Аз лично съм с челюсти за 40лв и ми вършат за задна повече от прекрастна работа.Незнам,но един твърд NS щеше да ти върши перфектна работа.Иначе жалко за колелото не беше хич лошо,но случило се.Надявам се сега да сглобиш нещо хубаво.

Работя по въпроса ;) иначе,примерът със спирачката беше малко неуместен според мен ама карай :)
CYBER

Мнениеот Highlander » Чет Май 15, 2008 8:58 am

CYBER написа:
Highlander написа:

Работя по въпроса ;) иначе,примерът със спирачката беше малко неуместен според мен ама карай :)

Абе незнам да ти кажа всеки си решава и преценява.Това си е твой проблем ако искаш карай с hayes el camino.Ти си решаваш.Офффф нямам търпение да дойде понеделника да си взема кормилото и лапата specialized mobius DH и вилката marzocchi z5.

Надявам се да сглобиш нещо хубаво.

П.П.Всеки знае да се заяжда тука.Такаче не им обръщай внимание ;)
Изображение
Аватар
Highlander

ПредишнаСледваща

Назад към Радост за окото (видео и снимки)