проблем с PayPal

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

проблем с PayPal

Мнениеот codename47 » Съб Май 17, 2008 9:56 am

Спечелих търг в ибей но когато поисках да платя в пейпал ми излиза съобщение "This payment cannot be funded with a credit card at this time."

точно този проблем: http://narmag.info/viewtopic.php?f=7&t= ... 75f44d7e1d
и този:
http://psichron.za.net/wordpress/2007-1 ... this-time/
http://answercenter.ebay.com/thread.jsp ... 1009846260

досега не бях плащал с картата, която ми е verified на Райфайзен с дневен лимит 3000лв-повече отколкото ще плащам, акаунта ми в пейпал е personal така че няма ограничения за пращане - не е от банката. Първоначално като се опитах да платя се оказа че не съм имал достатъчно в дебитната карта-при обръщането на валутата не съм сметнал правилно необходимата сума и ми е излязло с 6 паунда по-малко. След това обаче си заредих картата с още пари но пейпал продължи да ми дава същото съобщение. Писах до съпорта на ибей и пейпал и те ми отговориха:
ибей:
"Thank you for writing eBay in regard to your concern about being unable
to pay through PayPal account.

Please understand that while I am able to help you with all your eBay
related concerns, Since eBay and PayPal database are different, I'm
unable to investigate the issue. I apologize for the inconvenience
caused to you.

Hence, in an effort to assist you as quickly and efficiently as
possible, we have forwarded your email directly to a PayPal
representative as they have access to your PayPal account and are also
equipped with tools to assist you quickly on this issue. Moreover, this
process has been implemented to ensure the security of your PayPal
account information.

When you have PayPal inquiries, you'll get answers faster if you contact
PayPal Customer Service directly. To reach PayPal Customer Service, log
into your account and send a secure email through the following Web
page:

http://www.paypal.com/us/cgi-bin/helpsc ... scalateTab

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing eBay.

Sincerely,
Fiona S.

eBay Customer Support"

и пейпал:
Hello my name is Beatrice, and I will be happy to assist you with your
question regarding completing your payment.

I apologize for the inconvenience caused by this issue. After reviewing
your account I see that the payments are being declined by our internal
security system. PayPal reviews every transaction before it is approved.
Due to PayPal's high security measures, some credit Card transactions
may not be honored.

To provide one of the safest online payment services, PayPal reviews
every transaction before it is approved, and occasionally, we must limit
funding options or decline a payment. These decisions consider every
aspect of the transaction, including the merchant's settings and
PayPal's statistical models. From time to time, these complex security
measures may affect some accounts in good standing. We regret any
inconvenience this may have caused you.

Note: If your transaction has been denied, you may be able to complete
the transaction using another funding source.

If you have any further questions, please feel free to contact us again.

Sincerely,
Beatrice
PayPal, an eBay Company

Обадих се в Райфайзен и ми казахе че до тях е постъпила заявка първоначално за плащане но е била по-голяма от сумата в сметката. По-нататъка обаче когато добавих още пари не е постъпила заявка->според мен paypal са ме блокирали заради споменатия проблем със статистиката си.
Такаа, аз нямам други карти или ако си извадя нова докато ми я verify-нат ще мине 1 седмица а на селъра му казах че няма проблем...Пробвах директно да му пратя пари със send money to e-mail, дори по-малко от сумата която трябва и пак не става. Дайте някаква идея че вече 2 дена седя на компа и се депресирам. Тоя PayPal се оказа егати т..ака-пълни мизерници и още не знам как да ги нарека.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Съб Май 17, 2008 11:45 am

Контактвай съпорт сървис-а на Пейпал до дупка. Обясни им го всичкото това на тях. Ако са прецакали нещо, можеш да ги съдиш, задето се ебават със сделките ти. Сериозно!
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот codename47 » Съб Май 17, 2008 12:13 pm

ок, мерси, ще пробвам. Четох че на доста хора пращат подобни нищо не значещи отговори и си правят каквото поискат. Ето какво им написах:
I receive your answer in my mail about not being able to pay with my debit card(still occur message: This payment cannot be funded with a credit card at this time.) Your answer was that there is some problem with your "PayPal's statistical models". That not concern me and I can't pay my bills to another ebay costumer. I don't have any additional funds to use so that is my only choice. Please unblock my transaction or in other case I will concern about my rights, and yours to stop me to be fair with my seller.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот codename47 » Съб Май 17, 2008 2:13 pm

селъра ми писа:
No problem. I'm sure we can sort something! What you can do is go to your paypal account and click on send money! Then type in my e-mail address .....
you may have this saved in 'select a recipient'. then enter the amount you are to send (..... first payment). then click on goods and click send money. check details and confirm! then you can repeat this process (£..... second payment). and when I receive money I will message you! please make sure the amount is in GBP. I will be by the computer for the next couple of hours, otherwise I will check Sunday! I hope this helps.. message me if any problem!

така стана-пратих му първата част(втората ще му пратя като ми потвърди). По този начин обаче имам ли някаква застраховка че ако не ми достави стоката мога да си зема парите и също как ще се отчете в ebay че съм платил за стоката?
Аватар
codename47

Мнениеот codename47 » Съб Май 17, 2008 3:53 pm

продължение(от моя страна):
after I wasn't able to respond to invoice of my seller(message "This payment cannot be funded with a credit card at this time.") I was able to trasfered 1/2=...GBP of the amount az "send to-goods". When I tryed to transfer another 1/2=....GBP the other message appear "Authorization Failed-This payment cannot be funded with a credit card at this time." What happend?? I contact to my bank and they told me that I have ....GBP in my card so I'm able to pay but their system DO NOT SEE that I want to make a transfer from YOUR SIDE. What do you think about that???
Аватар
codename47

Мнениеот did » Съб Май 17, 2008 3:54 pm

codename47 написа:По този начин обаче имам ли някаква застраховка че ако не ми достави стоката мога да си зема парите и също как ще се отчете в ebay че съм платил за стоката?

Да, защитата е същата като при нормалното плащане през paypal, когато е с покана. На практика парите пак минават през paypal.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот codename47 » Съб Май 17, 2008 6:28 pm

ок, мерси...все още ме блокират..... :dunno: :angfire:
Аватар
codename47

Мнениеот kikon » Съб Май 17, 2008 7:29 pm

Големите компании като еBay работят по система, каквато в България все още не е приложена. Използват кредитни карти със секюрити код, един вид допълнителна защита. Твърде вероятно е това да е проблемът. Най-добре да потърсиш друг начин за разплащане.

Дано да греша.
Успех.
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Назад към Други