Сега по същество ... Само аз ли не схванах хуморът в последния пост на ЦСИ в миналата тема?!

Sve3 написа:@Харка : Остави ни малко да понапишем глупости и утре ще изтриеш и 2те теми, моля.
Сега по същество ... Само аз ли не схванах хуморът в последния пост на ЦСИ в миналата тема?!![]()
Alpina написа:Sve3, а и останалите останалите (вкл. аз) - просто няма смисъл да се занимаваш с такива посерковци![]()
Остави си да си прави колекцийките с победите, щом за него, битките в живота се простират в толкова "големи" рамки.
Все едно да преливаш от пусто в празно, а такива хора - игнор, да си живеят измисления животец и да не ти се пречкат в краката като ходиш после по улицата.
CSI написа:Една от твойте е да бълваш глупости във всяка тема....дори и в 7 сутринта.хахахахахахахахха.Явно не спиш спокойно при мисълта че някой може да те уборва.
CSI написа:Мислиш че като пишеш по 100000....(0) поста на ден ще получиш респекта на другите.
CSI написа:Нямаш колело явно или?.Или просто е на заден план защото форума го измества.
PtD написа:STFU!
CSI написа:Явно не спиш спокойно при мисълта че някой може да те уборва.Мислиш че като пишеш по 100000....(0) поста на ден ще получиш респекта на другите.
Alpina написа:
Подписа му не заслужава ли лека редакция
Alpina написа:Подписа му не заслужава ли лека редакция
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта