Не е възможно тази игра на карти ( комар ) да провокира деца 6-7 клас и по-големи да бягат от часове или да крадат от техните и да играят въпросната игра

П.С : никога не съм играл комар ... не почвайте и вие

blueeyezbg написа:ама това си е определено начин на живот ...
i love bikes написа:Аа не се ли казва сварКа? Та това го играх 7 клас, после осъзнах колко е глупаво и в края на учебната година спрях...Чисто и просто си е запълване на време или губена, кой както предпочита.Но в сравнение с "бяло" и други неща е за предпочитане (разбира се, никое от изброените не е за предпочитане).
ShadowBoy написа:Като ги слушам "с 2 лева съм напред",а според мен въпроса е с колко лева е назад..
SpoileR написа:Иначе в ранните класове 4-5 имаше някъква зарибявка с
ХОПИС-и или ФОГИС-и ли к'ви бЯХа не помна...
Едни такива голЕми пластмасови монети с различни облици и трябва да затиснеш ръба на някоя друга, или със удар, така че да се преобърне.![]()
Беше много лудница...![]()
outfaced написа:http://stanchosoftware.hit.bg/svara/rules.htm
станчо написа:Играе се с картите от 7 до А (като на белот), само че без 8-ци.
.....
цифрова стойност:
7 ♡♤♢ = 7
8 ♡♤♢♧ = 8
станчо написа:Събирането става по следния начин: събират се стоийностите на картите...
.....
Ако имаме в ръката 2 седмици (независимо от боята), то сумата им прави 23. Ако са 3 - 34
bluskanie написа:Тия правила са за неква ПС игра наречена СВАРА![]()
Всъщност 3 седмици (по истинските правила) са 33,5 точки. Както искате го смятайте
bobiracing059 написа:Ами незнам,попринцип когато губя не ми харесва,обаче когато за 2 месеца събрах пари от СВАРКА за един КОУД друга песен пеех...![]()
blueeyezbg написа:bobiracing059 написа:Ами незнам,попринцип когато губя не ми харесва,обаче когато за 2 месеца събрах пари от СВАРКА за един КОУД друга песен пеех...![]()
едва ли ... по-точно сигурно си загубил пари за 1 '' Коуд ''
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта