чак сега ми се поуспокои пулсът докъм 300
и мога да коментирам
Glory Glory Man United !!!!!
kotka12 написа:Джон Тери спаси задника на Челси
само половин час преди това
Искаш да ти ги изброя ли?bluskanie написа:Хаха, намерили си някой... той Ван дер Сар е топ вратар сигурно от 20 години. Провери си в кои отбори е играл... ;) Чеха Пешо е в пъти по-стабилен, но е избрал грешен отбор :)
kotka12 написа:не изпускайте от очи и Томаш Кушчак - този тип има страхотно бъдеще
kotka12 написа:
но Петър Чех направо ми събра очите с няколко спасявания
i love bikes написа:..........а колко неотсъдени фала имаше за Челси......
kotka12 написа:Баси финала![]()
чак сега ми се поуспокои пулсът докъм 300
и мога да коментирам
Glory Glory Man United !!!!!
Antares написа:Странно... аз за последен път плаках от щастие, когато нямах сили дори да седя, трескав и напълно безпомощен лежах в прегръдките на обичаната от мен девойка..
тва бате е най-големата тъпотия... семки люпите ли?зЕмете си четка и паста след тва.поне/.RAM-FR написа:абе тва шпионска лига нещо свързано с кални шпионки ли е ?
Antares написа:Странно... аз за последен път плаках от щастие, когато нямах сили дори да седя, трескав и напълно безпомощен лежах в прегръдките на обичаната от мен девойка..
Явно всеки с приоритетите си :]
Редакция: Пффф... т'ва горното е по-блудкаво и от Паулу Куельо. Баси злето съм :]
Когато престанеш да бъдеш недорасъл пикльо - тогава може и да се опитам да ти обясня ;]mitakaman написа:Ти си бил бая болен щом си плакал за жена,пред нея самата, ... още повече пък от радост
Antares написа:Когато престанеш да бъдеш недорасъл пикльо - тогава може и да се опитам да ти обясня ;]mitakaman написа:Ти си бил бая болен щом си плакал за жена,пред нея самата, ... още повече пък от радост
bluskanie написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=46288
Тия па смешници... куче със салам ше плашат...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта