Едит: Тежа 60 кг и съм висок 1.70 (ако въобще има значение).
Едит2: Гумата се ползва със вътрешна гума Maxxis от 5 лв. (не знам точно модела)
Чийърс!

Admin написа:Проблем за самата гума няма.
А дали ще има за теб... не знам. Чувал съм хора да карат с DH F отзад, но обратното май още не е пробвано. Според съвсем скромните ми наблюдения върху този модел, мисля че няма да имаш проблеми да си я караш така.
airborneone написа: Друг е въпроса колко голяма разлика ще усети ако сложи 2 предни миниъна
или миниън ф за задна гума...
RAM-FR написа:airborneone написа: Друг е въпроса колко голяма разлика ще усети ако сложи 2 предни миниъна
или миниън ф за задна гума...
Варианта преден минион отзад вече не ме кефи толкова откакто сложих заден 42А ST задницата ми неще да мръдне без спирачка. Дори когато искам да мръдне по-скоро ми мърда предницата (Минион ДХФ 40А) от колкото задницата, а и тази гума (ДХР) прави неща който ДХФ не може СПИРА !!!
Admin написа:Проблем за самата гума няма.
А дали ще има за теб... не знам. Чувал съм хора да карат с DH F отзад, но обратното май още не е пробвано. Според съвсем скромните ми наблюдения върху този модел, мисля че няма да имаш проблеми да си я караш така.
bobiracing059 написа:Аз направих едно спускане на Сопот с Минион дх F обаче не усетих кой знае каква разлика след като сложих Минион дх R отзад.
Demo 9 написа:Добре де... час-два- ден... разбирам.. ама месец два без да ти направи впечатление грайфера или надписа.... евала
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта