Trip-tfk написа:А как ще е времето в събота?Май го дават да вали дъжд
Reactor написа:Даааааамлоша работа......а тука обикновено познават:
http://www.wunderground.com/global/stat ... click=big2
Trip-tfk написа:Reactor написа:Даааааамлоша работа......а тука обикновено познават:
http://www.wunderground.com/global/stat ... click=big2
Даааа лошо.100 километра на лошо време си е доста дискомфортно.Все пак сме тръгнали да си правим кефа.Ако искате да отложим мероприятието за 7-ми юни(пак е събота),защото другия уикенд аз немога.Даже ако искате, ще пуснем отделна тема да се знае по от рано.
CR1 написа:Абе така и така се отвори таз тема... та само да вметна, че в неделя 25.09 се организираме няколко човека, да направим обиколката на Витоша, като се събираме в 07.00 на Била на бул.България, като идеята е в ранния следобед да сме се прибрали....който иска да заповяда....
bokichaa написа:CR1 написа:Абе така и така се отвори таз тема... та само да вметна, че в неделя 25.09 се организираме няколко човека, да направим обиколката на Витоша, като се събираме в 07.00 на Била на бул.България, като идеята е в ранния следобед да сме се прибрали....който иска да заповяда....
...опза 7.00 или 7.30, че дочух от едни хора за 7.30...
bokichaa написа:CR1 написа:Абе така и така се отвори таз тема... та само да вметна, че в неделя 25.09 се организираме няколко човека, да направим обиколката на Витоша, като се събираме в 07.00 на Била на бул.България, като идеята е в ранния следобед да сме се прибрали....който иска да заповяда....
...опза 7.00 или 7.30, че дочух от едни хора за 7.30...
Antares написа:Никой не пише... несериозници. Утре все пак ще съм там, тоест 7.00 пред Била-та на бул "България". Ако не се появят други желаещи - ще покарам сам, идеята ми е малко неориентирана, по пътека, която преди сме минавали с мамутите, май точно е началото на обиколката. От там - ще карам по спомени и по прибори (тоест на интуиция). Ако за някой идеята е интересна - да дойде. Ако мамутите не сте се отказали - още по-хубаво :]
ACID BURN написа:Човек много ми се ще да карам с тебе! Направи ми впечатление от преди 2-3 месеца време и много искам с тебе да карам!
bokichaa написа:...21.06.08
...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта