Junkata написа:2008 formula 1 Turkish Grand Pix
[img]сто%20снимки[/img]
XEK написа:Монцааааааааа, тая събота квалификациите от 15:00ч. и състезанието в неделя същия час
kaRAM написа:пу де**а тоз арабин как зе победата на Маса
kotka12 написа:яд ме е за Адриан Сутил
Мен също ме е много яд за него и дори второто място на Кубица не ми оправи яда. Просто Райконен се панира от това, че Сотил чукна спирачките една идея по-рязко от нужното и макар че се усети и пусна, Райконен вече само се бореше да не стане по-зле.
airborneone написа:Честито на всички фенове на БМВ!
airborneone написа:Евала на Английското педе*асче, друго си е да не видиш светофар...
Yavkata написа:А на Хайфелд му бяха потънали гемиите.
Pr3d4t0R написа:Катастрофата в бокса беше много нелепа.
Pr3d4t0R написа:Първо излезе safety-car за нищо
И в състезателен режим, дори на жълти флагове, ако някой беше излетял там с 200? Ще стане сеч!!! Има си положения при които трябва да има кола за сигурност и случай, в който не могат да отстранят колата веднага с кран и има 6-7 човека, бутащи я на/до пистата е един от тях.Pr3d4t0R написа:Сутил просто беше спрял в тревата и трябваше да го избутат на по-безопасно място, нямаше отломки от неговата кола по пистата, според мен беше напълно излишно да пускат колата на сигурност.
Бокса не беше отворен, колите влезнаха вътре, защото трябваше да го отворят и за това почнаха да се редят на изхода. Хамилтън, обаче не може да решава много задачи на веднъж явно и му е трудно да кара и гледа какво се случва около и дори пред него.Pr3d4t0R написа:След това отварят бокса, добре но защо изхода му е затворен? И кара си Хамилтън с включен ограниетел за скорост в бокса, като знае, че всички останали се движат с неговата скорост и не могат да го изпреварят нито той да ги настигне, но... бумм отнесена задница на Райко
Можеше, но се опита да нанесе най-малко щети, всъщност се опита да заобиколи и Раконен, но не става просто така, колата недозавиваше.Pr3d4t0R написа:а можеше да торпелира и Райко и Кубица![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта