Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!RAM-FR написа:Сега малко по-сериозно. Имам 1 въпрос с тези които са ви зарязали бяхте ли се разбрали да карате или просто ги срещнахте по пътя ? Защото ако е второто тогава не мисля че имаш право да се оплакваш- Не са те канили не са те чакали освен това са знаели, че не си сам. Ако е първото ... еми пак са занели, че не си сам и че ако умреш ще има кой да каже къде са ти останките
в 07.00 на Била на бул.България, като идеята е в ранния следобед да сме се прибрали....
Друг момент е ако имахме мобилния телефонен номер на някой
Да караш с компания си е цяло изкуство
Трябва да се пробва с различни хора и компании докато откриеш хората с които ти е приятно да споделиш природата.
освен това са знаели, че не си сам.
Уговорката беше обиколката на витоша и на началния сборен пункт
в 07.00 на Била на бул.България
когато отидох в 7:30 имаше 6 души
Тва че нямам помпа е как да кажа ъъъ адски тъпо
Antares написа:Не мога да предвиждам ходовете на хората, с които евентуално ще карам, ако никой нищо не ми е казал. Можеше поне веднъж да ни изчакате за да ни информирате за всичко това
:lol2:Познавам ги и двамата, пичове са да.Antares написа:ДА! Именно те! Тия пичове ни спасиха живота... два пъти :Р

codename47 написа:може би трябва да се направи тема "Коректни / Некоректни участници в КАРАНИЯ"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта