Свара- начин за живот у младите ...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот naso » Съб Май 24, 2008 12:01 pm

сварявка се играе само с момичета и да се залагат дрешките... при все положения пиче!лите един пут цици другия ВеИКа тръбици.може и ПеВеЦе че да е без ръце.нали как вика мустакатия лифтажия на голи връх... най-обичам боба леба и га еба... голям е пич редовно ми вика евала че карате тука щот тее тъпи туристи са толко зле ни пазят ни нищо като офце са вие поне си знаете планината и я пазите и се смеее :) :D
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот think.gear » Съб Май 24, 2008 2:26 pm

На сварка накъсвам всичко живо наоколо,хехехе :D .Играл съм и за по 20ст и за по 200лв,че съм и присъствал на игри за по 2000 и нагоре...ама само съм присъствал,хахаха.И бой съм ял веднъж кат' обрах някви типчета,пък и аз съм ступвал някой като го сбарам в грешка.И зарове мятам,и на надбягвания с кучета и коне залагах преди ,и на изи-тура съм джугал вързано ,че и на листо-ножица-камък също...абе на дали има игра дето не съм я практикувал "вързалка" ...покери,ротативки,едноръки няма да ги изреждам,пък колко мангизи съм набутал-НЕ МИ СЕ МИСЛИ!!! :bawling:
Не смятам обаче ,че като цяло това е повлияло негативно на живота ми,то и позитивен ефект не намирам...бе всичко си е до човека.Както казаха по-горе:по-добре хазарт от колкото дрога,обаче това до един момент-хазарта също развива зависимост и то доста силна,напълно сравнима с дрогата и "излекуването" от тази зависимост е също толкова трудно,колкото отказването от наркотици.
Аватар
think.gear

Рейтинг: 1240

Мнениеот THEZOGGO » Съб Май 24, 2008 2:51 pm

naso написа:сварявка се играе само с момичета и да се залагат дрешките... при все положения пиче!лите един пут цици другия ВеИКа тръбици.може и ПеВеЦе че да е без ръце.нали как вика мустакатия лифтажия на голи връх... най-обичам боба леба и га еба... голям е пич редовно ми вика евала че карате тука щот тее тъпи туристи са толко зле ни пазят ни нищо като офце са вие поне си знаете планината и я пазите и се смеее :) :D

:rofl: ахахахха u are not human :bowdown:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот HellBurn » Нед Май 25, 2008 7:18 pm

Играл съм, ама чак пък начин на живот, а още повече да крада от наще! Не стига, че ми дават за колелото пък и ще крада.
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Рейтинг: 1141

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Май 27, 2008 10:09 pm

Ae за ч ден и в нащо даскало много се разпространи тая игрица, вчера никой не играеше днес всички вадят парите :nono:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Рейтинг: 2000

Мнениеот b3ckS » Вто Май 27, 2008 10:39 pm

Ми според мен тва не е начин на живот а начин на лесно искарани пари. До като се играеше сварката в моито даскало(т.е винаги)ходех с 1лв мах ма се прибирах с 15 :D .Но все пак имаше и доста балуци дет всеки ден набутваха по 10/15 лв (а тва си е доста за 1 ученик) според мен те ако не си набтаха парите за сварка ше изкукоригат :rofl: .
Жените са като консервите-един я отвори,всички я ползват!!!
Аватар
b3ckS

Рейтинг: 893

Мнениеот SpoileR » Вто Май 27, 2008 10:51 pm

b3ckS написа:Ми според мен тва не е начин на живот а начин на лесно искарани пари. До като се играеше сварката в моито даскало(т.е винаги)ходех с 1лв мах ма се прибирах с 15 :D .Но все пак имаше и доста балуци дет всеки ден набутваха по 10/15 лв (а тва си е доста за 1 ученик) според мен те ако не си набтаха парите за сварка ше изкукоригат :rofl: .

Аз като бях ученик разполагах с 2 лева на ден и ми отиваха за ядене (само за ядене, без КОли, Фанти, Сникерси и нЕкви глезотийки), пък от къде ги вадите тия пари и то за Комар не знам...
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот did » Вто Май 27, 2008 10:59 pm

SpoileR написа:Аз като бях ученик разполагах с 2 лева на ден, пък от къде ги вадите тия пари и то за Комар не знам... :crap:

що се учудваш? на 13 години келешчетата карат колела по за 3000 лева, още преди да са прочели 10 книги и да са се научили да пишат...

да фанеш да им нашамариш ... татковците, щот тия идиотчета не си заслужават усилието да ги биеш даже.

бъдещите мутри се заформят като такива от малки и още от тук си личат, какви лекета ще станат, като им надебелеят вратовете.

свАрки... по-добре да си дават парите за свИрки. поне ще ги дадат на някой(я), кой(я)то си ги е заработил(а).
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bobiracing059 » Вто Май 27, 2008 11:30 pm

На мене мама ми вика постоянно да гледам един циганин от съседната улица,който много рядко става от масата обран.Също искам да отбележа,че не е завършил 8ми клас и сега работи на строеж,а в свободното си време играе свара.....
Та незнам от къде вади тоя акъл да реди картите,да блафира и други такива обаче го прави добре.... :crazy:
Та мама ми казва ако играя свара поне да се науча като него да играя,че то вика за друго съм неставал..... :dunno: :D
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот bluskanie » Сря Май 28, 2008 12:22 am

Ми давай, барем и език ше научиш...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот lanzz » Сря Май 28, 2008 10:23 am

евала щом вече циганите от строежите станаха модел за подражание...
Аватар
lanzz

Мнениеот mitakaman » Сря Май 28, 2008 11:10 am

Само 1 път съм играл... бяхме на лагер, беше скучно, загубих 5 лева и от тогава свара не съм играл иначе редовно в училище поне по 2-3 чина в стая са заети с това през междучасията...
Който има пари да си ги харчи, аз лично за глупости нямам. :popcorn:
Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

Мнениеот blueeyezbg » Сря Май 28, 2008 10:31 pm

did написа:
SpoileR написа:Аз като бях ученик разполагах с 2 лева на ден, пък от къде ги вадите тия пари и то за Комар не знам... :crap:

що се учудваш? на 13 години келешчетата карат колела по за 3000 лева, още преди да са прочели 10 книги и да са се научили да пишат...

да фанеш да им нашамариш ... татковците, щот тия идиотчета не си заслужават усилието да ги биеш даже.

бъдещите мутри се заформят като такива от малки и още от тук си личат, какви лекета ще станат, като им надебелеят вратовете.

свАрки... по-добре да си дават парите за свИрки. поне ще ги дадат на някой(я), кой(я)то си ги е заработил(а).

Моля, моля .. ако нещо намекваш или искаш да се заядеш за пореден път ... ти казвам че за някои '' 13 годишни келешарчета'' са се лишили от другите '' глезотийки за да карат такива колелета .. иии нямаш пълното право да опетняваш така младежта .. Който си има , да си има ... Просто с 2 думи забележката ти беше ... излишна .. може би и имаш склонност към избиване на комплекси ... Съжелявам ,но си е самата истина ;)
Продава се Кормило Хъсефелт !!! 66 см скайп - sadist_bg & Maxxis Hookworm
blueeyezbg

Рейтинг: 1358

Мнениеот lanzz » Чет Май 29, 2008 10:24 am

аз като бях на 13, ако исках да си купя колело за 3000лв, сигурно щеше да трябва от бъбрек да се лиша... не знам за други глезотийки...
Аватар
lanzz

Мнениеот skiman » Чет Май 29, 2008 10:31 am

Когато бях на 13, Балканчето беше начин на живот. Една прашка и тръба за фунийики. Друго не ми трябваше.
Аватар
skiman

Мнениеот Quiz » Чет Май 29, 2008 10:36 am

blueeyezbg написа:Моля, моля .. ако нещо намекваш или искаш да се заядеш за пореден път ... ти казвам че за някои '' 13 годишни келешарчета'' са се лишили от другите '' глезотийки за да карат такива колелета .. иии нямаш пълното право да опетняваш така младежта .. Който си има , да си има ... Просто с 2 думи забележката ти беше ... излишна .. може би и имаш склонност към избиване на комплекси ... СъжАлявам ,но си е самата истина ;)

Гузен негонен бяга :D
Аватар
Quiz

Предишна

Назад към Бла - Бла