naso написа:сварявка се играе само с момичета и да се залагат дрешките... при все положения пиче!лите един пут цици другия ВеИКа тръбици.може и ПеВеЦе че да е без ръце.нали как вика мустакатия лифтажия на голи връх... най-обичам боба леба и га еба... голям е пич редовно ми вика евала че карате тука щот тее тъпи туристи са толко зле ни пазят ни нищо като офце са вие поне си знаете планината и я пазите и се смеее![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
b3ckS написа:Ми според мен тва не е начин на живот а начин на лесно искарани пари. До като се играеше сварката в моито даскало(т.е винаги)ходех с 1лв мах ма се прибирах с 15.Но все пак имаше и доста балуци дет всеки ден набутваха по 10/15 лв (а тва си е доста за 1 ученик) според мен те ако не си набтаха парите за сварка ше изкукоригат
.
SpoileR написа:Аз като бях ученик разполагах с 2 лева на ден, пък от къде ги вадите тия пари и то за Комар не знам...
did написа:SpoileR написа:Аз като бях ученик разполагах с 2 лева на ден, пък от къде ги вадите тия пари и то за Комар не знам...
що се учудваш? на 13 години келешчетата карат колела по за 3000 лева, още преди да са прочели 10 книги и да са се научили да пишат...
да фанеш да им нашамариш ... татковците, щот тия идиотчета не си заслужават усилието да ги биеш даже.
бъдещите мутри се заформят като такива от малки и още от тук си личат, какви лекета ще станат, като им надебелеят вратовете.
свАрки... по-добре да си дават парите за свИрки. поне ще ги дадат на някой(я), кой(я)то си ги е заработил(а).
blueeyezbg написа:Моля, моля .. ако нещо намекваш или искаш да се заядеш за пореден път ... ти казвам че за някои '' 13 годишни келешарчета'' са се лишили от другите '' глезотийки за да карат такива колелета .. иии нямаш пълното право да опетняваш така младежта .. Който си има , да си има ... Просто с 2 думи забележката ти беше ... излишна .. може би и имаш склонност към избиване на комплекси ... СъжАлявам ,но си е самата истина
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта