Гледах, суках, мислих, питах и така накрая клекнах на колело за моя мизерен бюджет от 300 лв. Като цяло навярно всички ще ревнете в купом поне да си взема едно Гризли. Дам гледах мерих и в повечето магазини това ми препоръчаха, но уви не е за мен това колело. Има нещо неудобно в него и макар да не мога да определя какво е не ми допадна. А с моят скромен ръст от 170 см при положение че съм между М и L размери и пробвах и двата тз и това е.
В крайна сметка това колело (в заглавието) се оказа удобно за яхане и приятно за гледане. Сравнявах, мислих и недуомявах компонентите добри ли са му ? Рамката здрава ли е ? Заслужава ли си ? и накрая се предадох. Сега сигурно като повечето от вас чакам заплатата си и с нея ще отида да взема заиветното колело.
Та и за това ви пиша тук. Понеже вече се предадох пред умственият напън остана вас да попитам вие как го намирате туй пусто му колело.
Иначе от четене тук там вече знам редовните въпроси: Ще карам градско, но колелото ще ми даде възможност да правя излети в Витоши и околности ( крос кънтри) разбира се по пътищата и рядко напряко. И въпреки това остава градско колело предимно. Освен това тежа незавидните 75 кг. и незнам как ще се справям и незнам как ще се справям с претоварването на колелцето.
И изобщо, знам че ралей е крос, не се сещам за друго колелце в тази сума пари което да си заслужава ( да и One порбвах).
Пишете по един ред пък поне да ме напсувате какъв съм луд да вземам пишман колелета.
П.П. Поздрави от лаика