bluskanie написа:Е как ще са едни и същи бе... поне 3 важни компонента се различават...
Neth написа:Еми ако ще караш в планината или някакъв лек ФР - АМ.Ако ще караш хс-хс.
nikste написа:....
did написа:Значи XC не е планинско каране, така ли? Яко промити мозъци има тука...
did написа:Neth написа:Еми ако ще караш в планината или някакъв лек ФР - АМ.Ако ще караш хс-хс.
евалла!
значи ако ще кара в планината, да си купува АМ, а ако ще кара XC, да си купува XC??? Правилно ли съм разбрал? Значи XC не е планинско каране, така ли? Яко промити мозъци има тука...
RAM XC е по-подходящото колело за сериозни планински преходи от RAM AM, заради един куп причини.
nikste написа:Ти защо смяташ, че в случая ХС е по-добрият вариант?
nikste написа:Най-вероятно ще избера АМ, пък ще правя още повече мускули за повече каране.
did написа:nikste написа:Най-вероятно ще избера АМ, пък ще правя още повече мускули за повече каране.
тук не става дума за липса или наличие на мускули, но ти си знаеш...
явно мекото усещане и модата да имаш много ход за теб са по-важни от това, че ще мъкнеш 2-3 кила в повече целия ден; ще се клатиш при всяко натискане на педалите и безценните ти калории ще отиват за клатене на шока, а не за ефективно придвижване напред; позата ти при изкачване ще е леко странна; задницата ти ще има по-голям ход нагоре-надолу, но и доста голям ход наляво-надясно, ...
абе купувай каквото там ти е присърце, карай си го със здраве, прави мускули всичко най-най-хубаво! Аз каквото имах да ти кажа - казах ти го. Останалото е въпрос на личен избор и религия.
Vimpel написа:Хахаа- чудно ми е по какво разбра, че съм се уморил![]()
Както и да е. Темата е за друго.
Vimpel написа:Аз определено не обичам да драпам продължително нагоре. Повече по равно и надолу колкото мога
Vimpel написа:Автора на темата ме помоли да изразя моето мнение. И аз го изразих!
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта