Относно филма той е жесток!Няма какво да говорим, невероятен е имаше един момент в, който стоях ей така с отворена уста около 5 мин.Иначе този филм ми напомни на един важен за мен избор.Той се породи от въпроса-Какво ще правя?Да продължавам ли с планинското колоездене или не?Защото има един момент в, който теглиш чертата и си казваш какво постигна?За къде съм тръгнал и т.н. Вложих доста в това, което правя,научих доста, а като се замисля това е една малка част от МТБ.Реших, че ако се откажа от МТБ сигурно, даже не сигурно, а 100% ще западна.Ще започна да пия, да пуша и всякви други глупости,абе ще стана пропадняк....И избора ми беше да продължа.Нямаше да продалжа ако я нямаше тази искричка, която всеки път усещам като карам.Дори и да за няколко мин....Та...Искам да кажа, че този филм може би е за хора, който не могат без тази искра, така се почувствах и аз, като маниак.Сигурен съм, даже не, убеден съм, че има много хора тук, който усещат това, такаче знаят за какво говоря.Просто за мен МТБ се превурна от мания към начин на живот и съм сигурен, че ще карам и след 5 години, и след 50 години, стига да мога, стига да се движа и да имам възмжността ще карам.Имаше един момент в, който говореха за това, което и аз говоря.