Иначе, метЪла рулира над всичко! Все пак аз не мога да се нарека "истински" метъл, 'щото не нося точно метълски дрехи, но "скейтърски"- да (естествено с черни тениски на глоуб и адио anubis написа:язе пък с моито драк уан га си наби4им метало у ушите и ми е през лос4ето за спира4ката от де минавувам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awd_volvo написа: Все пак аз не мога да се нарека "истински" метъл, 'щото не нося точно метълски дрехи.
Спокойно, наистина не си метъл :)awd_volvo написа:Относно метъла: Disturbed, Ill Nino, Godsmack, Full Diesel, Soil, Drowning Pool, Scars Of Life, Korn, Slipknot, Killswitch Engage, Тrivium, System Of A Down, Adema, Metallica, Scorpions, Foreigner, Deep Purple, Rainbow, Whitesnake, Сигнал :bowdown: - на тези групи слушам дискографиите, на останалите по малко от албумите. И не съм много фен на готик изпълненията, хардкор, метълкор и хеви му е майката! :hbang2::hbang2::hbang2:
PtD написа:Body modification ли имаш предвид?
bikerider написа:Кефка ли те Глория?
PtD написа:Значи и на теб много ти харесва!![]()
![]()
Ей че чалгарчета се навъдихте беее.
Isidor написа:Пример за чалга песен: "Ще те върна в първи клас"
Пример за поп-фолк песен: "Влак за нещастници"
И знаете ли как можете да ги различите?
Isidor написа:EDIT: Еми, QUIZ, слушай текста ти повтарям!
Да... напалм!

Isidor написа:Не знам за вас, но за мен има разлика между поп-фолк и чалга.
Пример за чалга песен: "Като волна пеперуда" или "Ще те върна в първи клас"
Пример за поп-фолк песен: "Влак за нещастници"
И знаете ли как можете да ги различите? Ами, чалгата примерно има изключително тъп и безсмислен текст.
PtD, нещо против ли имаш, бе?![]()
И аз мога да кажа "Ееех, че много метълчета се навъдихаа!"
Това за мене не е музика. Певците се пеят като драни котки, ама не правя проблем за това, пък и не разбирам от този стил.![]()
![]()
По-добре да не спорим за глупости и без това няма да постигнем нищо. Нито ти и АЗ, PtD, ще спрем да мразим чалга-маниаците, нито ще спра да си слушам поп-фолка.
![]()
![]()
EDIT: Еми, QUIZ, слушай текста ти повтарям!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта