HepBeH_XaMcTep написа:Еднозначен отговор няма да получиш...
1 година карах моите в каква ли не кал/гняс и тн... средното се държеше без проблем...
bojidar написа:Въпросът ми е: каква е степента на водоустойчивост на централно с външни лагери от типа: Hollowtech II, чувам доста противоречиви мнения по въпроса и ме интересува вашето мнение, че да знам да го пазя, като си мия колелото.
mite_pascoff написа: голямо беше учудването ми, след като ги смених, отворих старите да видя дали имат още смазка и се оказа, че имат достатъчно за да работят нормално а съм ги мил с водоструйка много пъти ... с 2 думи, вода влиза много трудно но дори и да влиза не е болка за умиране
HepBeH_XaMcTep написа:свалям курбели и средно... почиствам... гресирам и всичко е като ново...
bikerider написа:HepBeH_XaMcTep написа:свалям курбели и средно... почиствам... гресирам и всичко е като ново...
Тефлонова лента/локтайт/водоустойчива лепкава грес?
bikerider написа:Предлагах ти решения, за да избегнеш честия демонтаж
Моите чашки са с локтайт и вече почти две години не са пипани.
Предполагам с тефлонова лента резултата ще е не по-лош, все пак това й е основното предназначение
4getcredo написа:Тефлонова лента... или по башмастойрски - КЪЛЧИЩА!
bojidar написа:от къде да си намеря ключ за пластмасовата гайка, която притиска лявия курбел, прилича ми на някаква звезда.
bojidar написа:от къде да си намеря ключ за пластмасовата гайка, която притиска лявия курбел, прилича ми на някаква звезда.
bojidar написа:Карането на курбелите е малко повече от 7 км, ама както и да е прав си, искам да идвам с вас габровците, ама в края на месеца, като свърша, че с мойте съграждани байкари, нещо трудно ще се разбера.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 355 госта