stan40 написа:Това за което ще го ползваш може би RAM HT2, защото е с XC - AM насоченост докато G2 Street е с Тour и City,но става и за ХС и двете стават но РАМ- има уши за дискова спирачка докато опонента му няма
stan40 написа:Това за което ще го ползваш може би RAM HT2, защото е с XC - AM насоченост докато G2 Street е с Тour и City,но става и за ХС и двете стават но РАМ- има уши за дискова спирачка докато опонента му няма
Edit :
Даже и тази рамка от новия линк няма уши за дискова спирачка(Е може да не е проблем ако караш с в-брейк)Малко ме притеснява не сменяемото ухо, иначе е доста лекичка 1190гр.
dibo92 написа:Според мен от двете посочени рамки по-добрата е НТ 2.Тя е доказала се със своето качество рамка.Ако пък искаш алтернатива на скот погледни това: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 241&lang=2 .Аз не бих си купил алуминиева рамка без сменяемо ухо.
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта