Въпрос отностно един маршрут.

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Въпрос отностно един маршрут.

Мнениеот ACID BURN » Нед Юни 08, 2008 8:16 pm

Така...казаха ми за един маршрут от Копитото до Железница и ми казаха, че е супер як!Има ли такъв маршрут въобще и ако да откъде се минава?Знам, че веднага като се тръгне от копитото към железница имало една отбивка към бояна, която е била супер стръмна.Дано да има, защото в тоя район не съм карал въобще.... :)

П.П.:Пътечката се води за нещо между ХЦ и АМ каране смисъл наклона не е голям въобще даже не може да засили колелото, но ако започнеш да въртиш се усещало.....
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот Yavkata » Нед Юни 08, 2008 9:23 pm

Варианта ти за по равно е през х.Камен дел -заслон Кикиш-бай-Кръстьо- и нататък май си знаеш... а спускането към Боянския водопад си е стръмно, та стръмно.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот ACID BURN » Пон Юни 09, 2008 10:23 am

Yavkata написа:Варианта ти за по равно е през х.Камен дел -заслон Кикиш-бай-Кръстьо- и нататък май си знаеш... а спускането към Боянския водопад си е стръмно, та стръмно.

Изкаш ли да си направим едно каране тоя уйкенд ако искаш и можеш, и не вали?По тоя маршрут?
Аватар
ACID BURN

Мнениеот bikerider » Пон Юни 09, 2008 10:36 am

Yavkata написа:Варианта ти за по равно е през х.Камен дел -заслон Кикиш-бай-Кръстьо- и нататък май си знаеш... а спускането към Боянския водопад си е стръмно, та стръмно.

От Кикиш към бай Кръстьо като минавахме последния път с mite_pascoff (ех колко отдавна беше), при водопада беше доста изронено, не знам как е в момента, ама с тия порои едва ли да е по-читаво.

Иначе, има и друг маршрут - от Копитото надолу през поляните и серпентините до Обиколната и оттам към Железница. По-равно от това здраве му кажи...

ACID BURN написа:П.П.:Пътечката се води за нещо между ХЦ и АМ каране смисъл наклона не е голям въобще даже не може да засили колелото, но ако започнеш да въртиш се усещало.....

Даже като чета това, май баш за Обиколната иде реч.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Yavkata » Пон Юни 09, 2008 10:54 am

ACID BURN написа:

Изкаш ли да си направим едно каране тоя уйкенд ако искаш и можеш, и не вали?По тоя маршрут?

Мислих да ти го предложа, но скайпа ти не беше включен. От Копитото до Бай Кръстьо ,през Камен дел и Кикиш са 7 км. И да се подбутват колелата повечко, пак си струва.А после по Обиколната...
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот ACID BURN » Пон Юни 09, 2008 10:56 am

bikerider написа:

От Кикиш към бай Кръстьо като минавахме последния път с mite_pascoff (ех колко отдавна беше), при водопада беше доста изронено, не знам как е в момента, ама с тия порои едва ли да е по-читаво.

Иначе, има и друг маршрут - от Копитото надолу през поляните и серпентините до Обиколната и оттам към Железница. По-равно от това здраве му кажи...

ACID BURN написа:П.П.:Пътечката се води за нещо между ХЦ и АМ каране смисъл наклона не е голям въобще даже не може да засили колелото, но ако започнеш да въртиш се усещало.....

Даже като чета това, май баш за Обиколната иде реч.

Не знам, не мога да кажа, не съм го карал маршрута....Но знам че пътечката е като в тунел от растителност и също така е много живописна.
Аватар
ACID BURN

Мнениеот bikerider » Пон Юни 09, 2008 12:42 pm

E, откъдето и да минете, все е готино. Планина е :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Назад към Други