Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
outfaced написа:аз предлагам да се съберем и да направим протест против ш****ото време ...
е ся ша ви пусна да подпишете петицията и ще измисля място*
*всякакви аналогии с други теми от форума са съвсем случайни
outfaced написа:през седмицата ще се оправи и следващия уикенд пак ще се развали
Stancho написа:Мамка му, вече се чувствам дебел и ощетен, като не съм се качвал на байка от 2 дена.![]()
![]()
![]()
![]()
ACID BURN написа:Д**а как ми се кара!!!!!!А това лайняно време ме ядосва супер яко!Мислех тоя уйкенд да се разцепа от каране както винаги, обаче.....Много ме е яд!
PtD написа:Ах, ах, ах. Нека се задържи лошо, да не ме е яд![]()
![]()
Antares написа:П.П. И с помпа :Р
HepBeH_XaMcTep написа:ACID BURN написа:Д**а как ми се кара!!!!!!А това лайняно време ме ядосва супер яко!Мислех тоя уйкенд да се разцепа от каране както винаги, обаче.....Много ме е яд!
Пука ти!!!!
По време на "лекия дъждец" в петък... Врътнах 40-тина км
PtD написа:Ах, ах, ах. Нека се задържи лошо, да не ме е яд![]()
![]()
, колелото си
.marsa написа:Вижте какво - вие поне карате МТБ, аз преди няколко дни си взех мечтаната шосейка и от този ден не е спряло да вали. Нито мога да се катеря по тротоарите, нито има начин да остана сух на пътя, не мога и да избягвам дупките по прекрасните ни пътища, които поне в сухото си личат, да не говорим, че пътищата ни имат супер много вдлъбнатини покрай тротоарите, които са истински кошмар за един велосипедист в дъжда, особено ако се е позасилил от далече :'(
УжасТ! Искам да си карам байка, ама засега само:
Във Фантастико продават каски?ACID BURN написа:Ами като си взема ФФ каска
Antares написа:Пффф... и ревеКолко коса имаш? А в ушите кал?! А нокти в клавиатурата!? А ауди а6?! Проблем?!
Ред:Във Фантастико продават каски?ACID BURN написа:Ами като си взема ФФ каска
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта