Кажете как се чувствате в задръстване? С какво си убивате времето?

Как ви се отразяват софийските задръствания а?

Demo 9 написа:повръща ми се.... в процес на сглобяване на 3-то колело съм... само за да ходя на работа
Demo 9 написа:Не ме дразни и не ми пречи толкова чакането.... колкото безбройните селски постъпки от страна на разни РК екземпляри (РК е обобщение за всички селяни независимо с ква регистрация са).. те ме побъркват тотално![]()
skiman написа:Не ме бъркат задръстванията. Имам кола, седи на платен паркинг през седмицата. Придвижвам се пеша или с колело. Колата я ползвам само събота и неделя за излизане извън София.
SpoileR написа:Ти си си най- добре.
skiman написа:Много се дразня на 99% от колегите ми. Над 40 човека и всеки идва сам с кола. А има 3-4 които са от един квартал и могат да се комбинират.
skiman написа:м/у другото един ми го спомена. Как така ще се къпя всеки ден....
bikerider написа:Ако работеше на 120км от работата си може би щеше да погледнеш малко по-иначе на нещата
skiman написа:п.п. Успях да навия един колега и от днес е с колело....идва от Овча купел.Остава да го навия да си купи каска
Има шанс и за още един
lanzz написа:пусках да мине всеки, който даде мигач да се престрои в моята лента.
skiman написа:Не ме бъркат задръстванията. Имам кола, седи на платен паркинг през седмицата. Придвижвам се пеша или с колело. Колата я ползвам само събота и неделя за излизане извън София.
Подкрепям.Antares написа:въобще спокойствие му е майката.
Shady™ написа::fire:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()