От гореизброените - да, но като че ли очакванията ти са малко по-големи от колкото ще получиш.buckster написа:т.е драг онтарио про е най-добрият избор?
Щом си готов да прежалиш 400-500, не си струва.buckster написа:или си струва да се обмисли Freerun, Virus, някой Спринт ?
buckster написа:а team edition-a по-добър ли е и заслужава ли парите ?
БъркашTeodor40 написа:buckster написа:а team edition-a по-добър ли е и заслужава ли парите ?
Със 100лв е по-евтин. Според теб, по-добър ли е от ПРО? Колкото по-евтино колело вземеш, толкова повече ще се занимаваш и ще сменяш части. Сам си прецени.
Според ме си заслужава, а от къде - виж на http://velomania-bg.com/?menu=dealers къде ти е най-близо и кой продавач ти е най-симпатичен.buckster написа:т.е заслужава ли си там 70-те лв отгоре от про-то
Също ако някой ме посаветва от къде да си го закупя ще е супер
bodo написа:Бъркаш![]()
Quiz написа:buckster написа:а как мога да повиша конфорта от возията ?
Удобна седалка?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
buckster написа:Quiz - има ли пружини за седалки ?
buckster написа:Или да препоръчаш по-добра седалка от на онтариото ?
Quiz написа:Някой беше казал, че седалка се избира с дупе. (did...или греша?)
buckster написа:последен въпрос.
препоръчайте магазин в близост до центъра (+ младост, мусагеница, дианабад) и кажете ориентировъчна цена за онтарио про и т.е.
Ontario TE може би има в магазините на Веломания - байкцентъра са представители на Спринт и там Drag има само някои модели. Този Монгус според мен въобще не си струва парите.buckster написа:Благодаря на всички за отговорите, за съжаление драг 20" рамка ми е голяма, а 16" ще ми е малка, предложиха ми:
монгус -
http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 257&lang=2
и спринт аполон (човека в байк центъра ми препоръча 2007)
кажете си мнението - нещо с по нормална рамка 17-18
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта