Въпрос от неразбиращ...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Въпрос от неразбиращ...

Мнениеот a1a » Пон Окт 25, 2004 9:42 pm

Начи едно нещо за вилките на Марзочи не ми е ясно и от доста време се каня да попитам. Въпросът ми е каква е разликата между така наречените ОЕМ-ски вилки и нормалните си вилки на Марзочи? Какво им е различното на тези ОЕМ вилки и защо са отделени в отделен раздел?
Reality is in fact virtual!
a1a

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Пон Окт 25, 2004 9:58 pm

OEM (Original Equipment Manufacturer's) означава, че тези вилки са предназаначени само за производители на колела, за да ги вграждат в готови велосипеди. Тези вилки не са предназначени за крайния пазар, т.е. да се продват в магазините. Различават се по това, което пише в характеристиките им - ход, вътрешно устройство, екстри и т.н.
Разбира се, моделите, които се продават по магазините, също се използват от производителите на велосипеди, но обратното (OEM продукти да се продават по магазините) не би трябвало да се случва.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот a1a » Пон Окт 25, 2004 10:04 pm

Ахаам значи така било, вече всичко ми се изясни. Благодаря на Admin!;)
a1a

Мнениеот a1a » Пон Окт 25, 2004 10:08 pm

Ааа, имам и още едно въпросче. А по принцип ОЕМ вилките по-лоши ли се водят от другите?
a1a

Мнениеот Admin » Вто Окт 26, 2004 10:01 am

По принцип да, по изключение не :D
В повечето случаи тези модели са по-орязани откъм възможности, което също е причина за по-ниската им цена, но има случаи, в които просто са различни от продуктите за крайния пазар (примерно с различен ход), така че да паснат по-добре за велосипедите на някой голям производител.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Архив