Shakespirt написа:Какво е мнението ви за ей тая окомплектовка. Колелото ше се ползва най-вече за въртене, но и доста по мърляви, но ЛЕКИ пътечки. Нещо единствено вилката ме смущава, а гумите ше ги сменя също.
рамка: RAM HT 2
Вилка:RockShox Judy J2
Курбели:Truvativ IsoFlow
Касета:Truvativ PowerSpline
Главини:Formula
Шини:AlexRims DM18
Спици: DT Swiss Stainless
Спирачки:Avid Single Digit 3
Скорости: SRAM SX-4
Кормило:Truvativ XR
Лапа:Truvativ XR
Гуми:Maxxis 1.9 / 2.1
Седалка: Velo 1043
kaRAM написа:Ако си поръчам РАМ НТ2 мога ли да има кажа да е с вилка СУНТАР .... или не , защото доколкото знам РАМ са с рок шок
ACID BURN написа:kaRAM написа:Ако си поръчам РАМ НТ2 мога ли да има кажа да е с вилка СУНТАР .... или не , защото доколкото знам РАМ са с рок шок
Може само рок шокс!
borislav написа:Аз се хванах и сам си сглобих колело с НТ2ка
ivorpetkov написа:10x
Искам да се ориентирам в цените и компонентите.
Само главината ми се ще да е подобна на оригинално използвaната - мисля, че беше Formula.
mulltex написа:сложи си главини за Диск - доплащането е минимално и като събереш пари си смени и спирачките. Това ми изглежда най-удачния вариант - така нямаш наплитания на капла и допълнителни разходи.
magic1 написа:Спешно ми трябва препоръка за средно движение и курбели за рамка HT2. Курбелите да са с с две или три плочи - голямата 42-44 зъба. Бюджета е около 200лв. Предпочитам Shimano, но може и други предложения. Ще помоля по възможност за линкове.![]()
BulgariaNadVsi4ko! написа:Значи аз попринцип карам RAM HT2 с моето питане е дали като е дадено и за ОуМаунтин ще мога да го тормоза , примерно има ли опасност да скъсам рамката ако я карам по Пловдивските тепета ? Може въпроса ми е да е тъп , но самият аз няма много опит и немога да преценя . Аз попринцип карам КросКънтри ,но ми е се видя много добра тренировка да катеря тепетата и да ги пускам . Другото ми питане е дали този обтегач с който съм (Sram x7) има риск да му стане нещо при по екстремно каране или е предназначен за кроскънтри само ?
Тъй като рейтинга ми е нисък и немога да го постна в важната тема за РАМ ХТ2 пиша нова , ако е възможно администраторите да я приместят вътре .
BulgariaNadVsi4ko! написа:Значи аз попринцип карам RAM HT2 с моето питане е дали като е дадено и за ОуМаунтин ще мога да го тормоза ,
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта