Capoeira написа:http://www.kraftstoff-bikes.com/images/d1evo08.jpg
Това е рамката бре има такава и не е прототип на РАМ а рамка на този производител, сега че РАМ искат и те да я брандират нас какво ни касае, да не би да е под пантентно право
Teodor40 написа:Capoeira написа:http://www.kraftstoff-bikes.com/images/d1evo08.jpg
Това е рамката бре има такава и не е прототип на РАМ а рамка на този производител, сега че РАМ искат и те да я брандират нас какво ни касае, да не би да е под пантентно право
НЕГОВАТА е на РАМ. Модела не, но тази, която той предлага, е произведена за РАМ байкс.
(•̪●) написа:Teodor40 написа:Capoeira написа:незнам какъв ти е проблема казваш , че съм бил некоректен , нз от каде стигаш до това заключение аз не съм имал контакт с теб , съответно неможеш да знаеш що за човек съм , така да ръсиш обиди наляво и надясно мисля , че ти си за бан .
Teodor40 написа:Имал съм контакт с тебе, но ти не помниш или се правиш, че не помниш. Определено не си стока. Иначе че рамката е такава- такава е.
(•̪●) написа:ае ще спрете ли да ме бъркате с някой , не съм ти продавал нищо , нито съм купувал нещо от теб , може да се бъркаш с някой др от Бургас , има един човек с който ме бъркат постоянно ochmi се пишe .
Сериозно човек не съм разговарял никога с теб . До сега съм си сглобявал само цяло колело , едното беше ново а другото не го сглобих с твой части , определено и не съм ти продал нищо до сега .
(•̪●) написа:Темата пак ще стане на нищо . Ае костенурка ние всички ти се смеехме и те лъжехме ти кат си калпав и неможеш да го различиш си е твой проблем , то си пише какво е колчето като не си го разпрознал като го гледаше си е твой проблем аз ли да съм ти виновен , че си тъп като зеленчук, тук в тази тема се пишат важни работи за очернянето на името ми , става въпрос в момента .
sorry за
codename47 написа:Ако можех щях да ти цъкна 1 минус.
(•̪●) написа:прототипа на рам не е ли същата като крафтстофа , мисля , че са напълно еднакви
(•̪●) написа:първо рамката е купена от рам байкс и още тогава ми казаха крафтстофф , второ I need money си продаде неговата рамка под същото название....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта