Sve3 написа:@Arrrghhh
И все пак колата ти е каква? Марка модел.. (знаем марката : ГОЛФ)
Ей! Да не го отнесем АЗ покрай вас! Нема ми пипате ГОЛФ-а!
Arrrghhh написа:другия път като си заключиш колелото за дървото, паркинга, ще мина да му тегля един пирон и ще ти лепна един стикер, че ми пречиш
Колело на тротоара, съвсем няма същите габарити колкото кола! Само не ми казвай, че си вярваш че колелото пречи също толкова колкото и колата??
Arrrghhh написа: ВелоПедалчета, хвана ли някой да ми лепи стикер на автомобила или да върши каквото и да е по него, обещавам ви, че повече няма да можете да карате колело.
НЯМАТЕ ПРАВО ДА ПОСЯГАТЕ НА ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ.
Само гледай...
Arrrghhh написа:Олигофрен скапан
не съм тръгнал да ти чупя колелото, нито ще го направя, ако го оставиш някъде, сещаш ли се.
Нито пък ще тръгна да набия майките с количките.
По твоята тъпа логика трябва да правя и двете.
ЗАЩО АДЖЕБА ТИ ЩЕ МИ ПИПАШ КОЛАТА ВЕ?!
Щото пречиш бе сельо!
Никой не е тръгнал да ти пипа колата! Стикера както се лепи така се и маха!
Ти ми спри така на мене пък да видиш стикер ли ще е какво ще е...
Редовно ми се случва ламери като ТЕБ да спират пред бариерата на паркинга ни, щото нЕма мЕсто в София и дори не седят в колата, да се мръднат при нужда...
Както спират така си тръгват огОрчени...
Пък щом си с голф, на голфовете им знам перфектно всички слаби места само дай още малко инфо за колата...
Като ти гледам поведението и абсурдната логика която прилагаш, без да правиш каквато и да е връзка между реалността и това което ти казваш, напваво ми идва......
С лет
Ни джанти ли си??
Направо ми идва е така дискретно да ти пръсна една спринцовка масълце на дисковете пък после обяснявай на кат че си карал бавно...
Не бих го направил единствено защото може да осакатиш друг по този начин, при това и не един...
Ако пък вечер спреш така някъде, най-малкото с което ще се разминеш е дупка в радиатора през отвора на VW емблемата...
Пък ти се пали че са ти залепили стикер после...