Митко Ruse написа:Верно тази година не съм ходил до този магазин.Но тези дни гледах/а и току що/електрония.Не се споменава ни за един вид обувки.Събота ще минавам през В.Търново и щом казваш,че има трябва да погледна.В Пловдив има Exustar но с пласмасова подметка-662гр./80лв./.Търся с карбонова и автоматични закопчалки.Въпреки,че ако не намеря ще взема и такива, че старите от мокрене взеха да се втвърдяват.
DstupidBastarD написа:Приятели, интродюс новото си колело. След три месечно чакане да пристигне от Германия, таа сутрин почти успех да го преебъ сам, но вече сичко е наред.
vitorino написа:Да възродя темата, че не ме свърта да не се похваля. Продадох "Блейд"-а, донадих парички и се сдобих се с ей това "конче" http://www.bianchiusa.com/09_c2c_nirone ... _comp.htmlСамо да се постопли и изсъхне......
Teodor40 написа:Страхотни колела сте си накупили, красота! Представам си някъде пролетта, на някое гладко шосе и музиката в ушите... развълнувах се
Grash написа:хахахахахаха, луд луд![]()
На мен ще ми дойде добре, сега както съм напълнял
Аз така като качвах Белмекен, ме подгониха там некви песове, а си беше вече средата на изкачването, да видиш какъв пауър ми дойдеНо все пак ме настигнаха... и спряха... ей така за нищо са се ебавали с мене
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта