flex написа: ..... не видях много смисъл да се дават толкова много пари за тоз красиво надъфкан ... aлумин.
codename47 написа:58 градуса седалкова тръба-нещо не го виждам много за въртене а все пак при FR трябва да има такава опция
Shady™ написа:codename47 написа:58 градуса седалкова тръба-нещо не го виждам много за въртене а все пак при FR трябва да има такава опция
Mисля че бъркаш FR със АМ...
Shady™ написа:codename47 написа:58 градуса седалкова тръба-нещо не го виждам много за въртене а все пак при FR трябва да има такава опция
Shady™ написа:Mисля че бъркаш FR със АМ...
ACID BURN написа:Shady™ написа:codename47 написа:58 градуса седалкова тръба-нещо не го виждам много за въртене а все пак при FR трябва да има такава опция
Съгласен съм с шейди тъ мъ, пък това е ДХ модела, но те май са еднакви рамките, а са различни окомплектовките.... нз мен не ме кефят много много ДХ колелата им, но АМ велосипедите им са най-добрите!След тях са РАМ за мен.....
caspar написа:Нямам думи след такъв пост, сега няколко часа няма да спра да се смея.
Споделям твоето мнениеchill написа:Ама, грозен, грозен ... в сравнение с Session 7/Session 77
Stancho написа:Нещо не ми се вижда добро решение да се сложат кобилици на ДХ байк. А за външния вид ....
XTR написа:красавец:))
bikerider написа:Stancho написа:Нещо не ми се вижда
Тургай очилата...
flex написа:Ето една малко по-детайлна снимка на плаващия shock basement.
Голяма кампания голямо нещо, реклама с шум до небето. На места даже я представят като рамка "like no other bike". Толкова ли са я закъсали .. не знам. А и като видях цената ..... не видях много смисъл да се дават толкова много пари за тоз красиво надъфкан ... aлумин.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 339 госта