bobiracing059 написа:За Спускане и по малки походи ми е тази Enduro w/ 70 oz res (за спрафка Ride Spot) а за по дълги походи или пикник ми е училищтната раница![]()
FireFoXa написа:bobiracing059 написа:За Спускане и по малки походи ми е тази Enduro w/ 70 oz res (за спрафка Ride Spot) а за по дълги походи или пикник ми е училищтната раница![]()
Случайно да знаете тази раница "Dakine enduro" дали може да се закупи без този мех, защото изглежда удобна за надолу, и тоя мех 2 литра... би трябвало да заема половината от раницата![]()
А иначе карам с една раница на Ground, която ми е основна раница от 4 години вече, и не е мръднала
FireFoXa написа:Случайно да знаете тази раница "Dakine enduro" дали може да се закупи без този мех, защото изглежда удобна за надолу, и тоя мех 2 литра... би трябвало да заема половината от раницата
ZyclonB написа::offtopic: Едно въпросче само да задам-при Deuter Attack не се налага да се сваля маската от шлема за да може последният да се прикрепи към раницата ,нали?
KirilizatoR-a написа:Аз карам с раница Oakley![]()
. Удобна ми е, не тежи - като цяло много добра раница и то само за 30 кинта.
bikerider написа:Е какво толкова, Newоne му е направил 10% отстъпка
KirilizatoR-a написа:bikerider написа:Е какво толкова, Newоne му е направил 10% отстъпка
Ами аз я взех за 20 с отстъпка, но попринцип е 30.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 371 госта