viktor4000 написа:Здравейте,имам един въпрос.Ще си купувам ново колело за дх и искам да ви попитам коя окомплектовка заден и преден амортисиор е по-здрава и по-хубава.Ето ги и те:
1ви вариант:Rockshox Boxxer WC+Rockshox Vivid 5.1(всички части ще са нови)
2ри вариант:Marzocchi 888 RC3+Marzocchi Roco WC
Имам нужда от съвет.
People = Shit написа:бих избрал втория вариант винаги

Editor написа:viktor4000 написа:Здравейте,имам един въпрос.Ще си купувам ново колело за дх и искам да ви попитам коя окомплектовка заден и преден амортисиор е по-здрава и по-хубава.Ето ги и те:
Имам нужда от съвет.
За малко да кажа Boxxer и Vivid , но като видях RC3 и вече забравих какъв по-точно беше първия вариянт.Бих заложил на Marzocchi ,както винаги съм правил.И все пак на каква рамка ще се карат ?
KirilizatoR-a написа:На новите цокита - 2008г. завода им е преместен в тайван и много хора се оплакват, че им се разлуфтват бързо вилките.
KirilizatoR-a написа:На новите цокита - 2008г. завода им е преместен в тайван и много хора се оплакват, че им се разлуфтват бързо вилките.Затова бих избрал Marzocchi 888 RC2X + RockShox Vivid 5.1 / Fox DHX 5.0
Едит: @Ceco - от колко време завода им е в тайван? Получих информация, че е от 2008г.
airborneone написа:Editor написа:viktor4000 написа:Здравейте,имам един въпрос.Ще си купувам ново колело за дх и искам да ви попитам коя окомплектовка заден и преден амортисиор е по-здрава и по-хубава.Ето ги и те:
Имам нужда от съвет.
За малко да кажа Boxxer и Vivid , но като видях RC3 и вече забравих какъв по-точно беше първия вариянт.Бих заложил на Marzocchi ,както винаги съм правил.И все пак на каква рамка ще се карат ?
Покарай малко вилка направена за спускане + въздушна пружина която работи и тогава говори.
п.п.2
Виж от миналата година примерно което и да е съзтезание WC серия виж колко вилка са РС и колко Марцо и си прави изводите.
Соло айр
За задния зависи от рамката и коефициента.
People = Shit написа:ами да ти кажа честно и двата са здрави...и двата са дори за състезание, но съм виждал доста счупени боксери...888 не съм, пък и да има са по-малко

KirilizatoR-a написа:На новите цокита - 2008г. завода им е преместен в тайван и много хора се оплакват, че им се разлуфтват бързо вилките.Затова бих избрал Marzocchi 888 RC2X + RockShox Vivid 5.1 / Fox DHX 5.0
Едит: @Ceco - от колко време завода им е в тайван? Получих информация, че е от 2008г.
viktor4000 написа:People = Shit написа:ами да ти кажа честно и двата са здрави...и двата са дори за състезание, но съм виждал доста счупени боксери...888 не съм, пък и да има са по-малко
с това не съм съгласен,защото до сега аз не съм виждал счупен боксер или цоки
airborneone написа:
Покарай малко вилка направена за спускане + въздушна пружина която работи и тогава говори.
п.п.2
Виж от миналата година примерно което и да е съзтезание WC серия виж колко вилка са РС и колко Марцо и си прави изводите.
Соло айр
За задния зависи от рамката и коефициента.
k0cTaHeB написа:Напиши в търсачката "Boxxer - Never !!!!" и ще видиш доста (БРУТАЛНО)почупени вилки и на двете фирми.

KirilizatoR-a написа:... Fox-a ... е най-леката вилка от всички изброени по-горе...
viktor4000 написа:....Rockshox Boxxer WC....
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта